Теодора Тодорова е един от популярните инфлуенсъри у нас, като нейните последователи в Instagram са почти 130 хиляди души. Броят от почитатели е наистина внушителен, но Теди признава, че за нея това е преди всичко голяма отговорност и както тя влиза в живота на своите последователи чрез снимки, послания и проекти, така и те влизат в нейния живот с обратна връзка под формата на множество коментари и лични съобщения.

Контактът с тях е важен за нея, защото както споделя тя самата, научава много нови неща именно от тези виртуални срещи и приятелства.

Ежедневието на Теди е изключително динамично и натоварено, тъй като освен че се занимава с любопитни проекти като инфлуенсър, тя има и много сериозна професия.

Чаровната Теди е дипломиран доктор стоматолог и в новия епизод на подкаста „Пудра и захар“ ще ни сподели именно как се е насочила към денталната медицина, как успява да се справи с толкова много ангажименти и същевременно да поддържа прекрасната си форма, както и още много, много любопитни неща.

  • Какви са тайните на прекрасната ѝ фигура?
  • Нейните съвети за бяла и красива усмивка?
  • Какви са най-големите предизвикателства в професия „инфлуенсър“?
  • Какво е да те следват над 120 хиляди души?

За подкаста „Пудра и захар“

В поредица от няколко аудиоепизода ще ви срещнем с различни вълнуващи личности, с разнообразни професии, които ще ни разкажат повече за себе си, за това, с което се занимават, както и ще ви отправят ценни съвети и препоръки.

Интервютата ще можете да слушате както в Az-jenata.bg, така и в няколко платформи, сред които SoundCloud и Spotify. Темите, на които ще разговаряме в подкаста, ще са специално подбрани за аудиторията на Az-jenata.bg от главния редактор Мария Дуковска. Заедно със своите гости, Мария ще разговаря на любопитни теми като астрология, психология, нумерология и карти Таро, красота, изкуство и за всичко, от което се вълнуват съвременните жени.

Подкастът е създаден в партньорство с BABÉ Laboratorios.