Интимно

Идеи за подаръци за Свети Валентин

07.02.2011г. / 13 41ч.
Аз жената
Идеи за подаръци за Свети Валентин

Време не остана, а най-романтичният празник в годината е след броени дни и сега е моментът да изберем подарък за любимия.

Винаги актуални са, разбира се, плюшените играчки, червените сърца балони, цветята и малките, любовни сувенирчета, които си подаряваме с усмивка, но ако искате празникът да е по-вълнуващ, разгледайте нашите романтични предложения за подаръци за Свети Валентин:

- подарете му песен - в много сайтове в Интернет вече се предлага услугата песен за любимия човек, като вие давате някаква първоначална информация за вашата връзка и за броени дни ще имате диск с написана уникална песен, с музика и текст, само за вас. Цената на този подарък е скромна, най-често варира около 100 лева.

- подарете му скок с бънджи - ако вашата половинка е екстремна личност или дори не толкова екстремна, но обича предизвикателствата, подарете му скок с бънджи. Със сигурност няма да забрави подаръка.

- подарете му танц в скута - много секси подарък, който само вие можете да направите свръх специален за любимия. Посрещнете го по еротично бельо, заповядайте му да седне и да е неподвижен, докато вие изпълнявате най-секси танца, който е виждал пред себе си... Ефектът от този подарък е гарантиран и влиза в мъжките топ фантазии!

- подарете му скъп часовник - ако вашият партньор държи на скъпите и качествени вещи, не се впечатлява от розови сърчица, то подаръкът, който никога не излиза от мода, е хубавият часовник.

- подарете му серенада - страхотен подарък за мъжете романтици.

- подарете му бельо - леко банален подарък, който ние, жените, сме свикнали да получаваме, но защо пък и да не започнем да подаряваме?

- подарете му бутилка отлежало вино - подарете му бутилка хубаво, отлежало вино, което да изпиете само двамата на романтична вечеря на свещи. Никога не е банално да останеш насаме с най-любимия си човек и да му обърнеш специално внимание.

- еротичен масаж с шоколад

- подари му колаж с ваши снимки

Прочетете още:

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Наталия ( преди 11 години )
супер идеи! ще се възползвам! може би от тия, които не струват пари, защото в тая криза не е добре да се охарчваме прекалено.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар