Интимно

Сигурни знаци, че ви чака развод

09.04.2012г. / 14 15ч.
Аз жената
Сигурни знаци, че ви чака развод

Всеки би предпочел да положи усилия за брака си, вместо да бърза с развода, но понякога трябва да знаем кога да спрем с компромисите. Ако вече повече от година чувствате, че само вие се мъчите да оправите нещата, знайте, че е време да го напуснете.

Проблеми има всяка двойка, но щом единият партньор започне да говори за тях пред вашите приятели, да разказва какви са недостатъците ви, значи не само любовта, но и уважението са си отишли.

Ако не прекарвате време заедно и го чувствате като облекчение, а не например, че мъжът ви липсва, тогава защо сте с него?

Знак за сериозни проблеми е, ако не сте екип. В един здрав брак съпрузите се подкрепят и си помагат като родители, в кариерите си, дори в дребните битови задачи.

Изневярата е сред основните причини една връзка да приключи. Истината е, че не само обидата кара засегнатия партньор да иска развод, но и фактът че съпрузите вече не могат да бъдат приятели.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Не ( преди 11 години )
Обобщено статията ми се струва доста повърхностна и написана от жена с доста елементарни представи за семейния живот и близка до така наречената съвременна женска еманципация която поне аз смятам за доста глупаво нещо, което по скоро нанася вреди на съвременните жени отколкото ползи! Никъде в статията не се споменават децата, които са най съществената съставка и причина за съществуването на брака в днешно време!!! Иначе към днешна дата брака би бил безсмислен въобще като институция.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар