Интимно

Съвети как да не те хванат да кръшкаш в нета

21.06.2012г. / 17 01ч.
Аз жената
Съвети как да не те хванат да кръшкаш в нета

Във време на супер технологии, социални мрежи и безкрайно виртуално пространство, няма как да не се изкушим да „изневерим“ дори и само онлайн. Трудното обаче не е да кръшнете в интернет на половинката, а как да го направите, без той да разбере.

Възможностите да флиртувате онлайн, без партньорът да разбере за това са малко на брой:

Не му давайте паролите си за социални мрежи и редовно ги сменяйте. Най-важното условие е дори ако сте в страхотно щедро настроение и ви хрумне гениалната идея да си размените паролите, недейте. Все някога ще дойде ден, в който ще съжалите. Дори и да не кръшкате на любимия, оставете си това мъничко лично пространство само за вас.

Не си говорете и не пишете мейл, докато разговаряте с другия по телефона. Основно правило е докато флиртувате с единия в скайпа или в социалната мрежа, да не си пишете и с другия. Или поне не с официалния ви партньор. Възможно е да объркате и да размените отговорите и така да забъркате каша, от която няма измъкване.

Не се ровете в неговия мейл или профил в социалните мрежи, иначе той ще иска същото от вас. Оставете му това свободно пространство, нека спокойно си има профил в социалните мрежи, без да го следите непрекъснато на коя снимка е тагнат, до коя колежка от офиса и т. н. Колкото по-малко се интересувате, толкова повече намалява шансът и той да ви следи в мрежата.

Направете си нова електронна поща, но не му казвайте за нея. Ако сте започнали виртуална връзка с някой мъж, направете си нов имейл, от който да му пишете. Това е най-сигурният начин да избегнете неприятна засечка или неволна грешка, с която да се издадете.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
7 rate up comment 0 rate down comment
аз ( преди 11 години )
ало аФтурката, голяма барсала се извъди ***
отговор Сигнализирай за неуместен коментар