Интимно

Какво не забелязват мъжете в секса?

Най-важното в секса не е размерът на гърдите, още по-малко перфектната прическа

21.01.2013г. / 11 10ч.
Надежда Маринова
Снимка; Sxc.hu

Снимка; Sxc.hu

Трудно ще се намери жена, която да каже, че е доволна от фигурата си. Особено болезнен е този въпрос, точно преди секс, когато се окаже гола пред любимия мъж.

Свързани статии

В наскоро провело се изследване във Великобритания резултатите показали, че не си струва дамите да се притесняват излишно как изглеждат в интимния момент. Причината е, че мъжете изобщо не забелязват голата жена. Те не виждат излишните килограми, малкото коремче или едрите бедра. В такъв момент господата се намират под властта на любовните хормони, които така са завъртели главата им, че считат жената пред тях за най-красивата и най-сексапилната. Дори и с по-пищни форми или пък естетически проблеми като стрии и целулит не се струват важни на мъжете в любовната игра. Най-важно за тях е, че ще задоволят нагона си, независимо от фигурата на жената, с която са.

Оказва се, че мъжете не забелязват също така нито формата на гърдите, нито размера им. Няма да разберат, че не сте си епилирали краката от два дни. Още по-малко им остава време да изследват недостатъците на лицето, както и дали имате някоя и друга дребна пъпчица. Имат си доста по-важна работа за вършене.

Най-маловажни в сексуалния контакт се оказват прическата и гримът. Голяма част от мъжете признават, че в този момент харесват естествената красота, а не напудрената и нарисувана кукла.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
коко ( преди 11 години )
12 rate up comment 0 rate down comment
Козодой ( преди 11 години )
Тук говорим за истински мъже, не за метросексуални геОве!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 8 rate down comment
Георги. Г. ( преди 11 години )
Глупости, преди да се стигне до полов акт ВИНАГИ оглеждам жената, преценявам дали става и чак тогава преценявам дали бих искал да легна с нея.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 5 rate down comment
случаен ( преди 11 години )