Интимно

Секс пози с много експеримент и страст

Сексът като начин да събудим тялото си

26.04.2013г. / 14 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Хубавите усещания, които си доставяме по време на секс правят чудеса с нас. Нагласата към всичко е по-различна, когато сме удовлетворени в леглото. Изучаването на тялото не бива да спира, а с него и търсенето на начини, чрез които да го задоволим. Тези няколко примера ще припомнят, а може би и ще преоткрият нови усещания за нас и любимия човек.

Столът

Първо намерете стол с надежден гръб и седнете с лице напред. Седнете в скута на партньора като краката ви са събрани. След като е напълно проникнал, започнете да се движите напред и назад под ъгъл около 20 градуса. Ако ръцете ви имат нужда от опора, може да се хванете за маса или бюро.

Приема и отдава

Свързани статии

Двамата сте изправени като вашите бедра са обвити около кръста му. За баланс използвайте стена. Позата е подходяща за дамите, които биха искали контролът над тях да е в мъжа. Проникването в тази поза е дълбоко, а ритъмът се определя от партньора ви.

Сънливци

Тази поза е подходяща за тези, които предпочитат сутрешния секс още преди да са изпили кафето. Партньорът ви е зад вас и ви е гушнал. Двамата сте в легнало положение. Преместете леко единия си крак напред, така че да откриете вашите интимни части. В този момент той ще вплете неговия крак между вашите, за да проникне. Тази позиция позволява дълбоко проникване, а движенията за вас са минимални.

Кукла на конци

Застанете изправена с лице към стената. Ръцете поставете над главата и започнете да се навеждате леко напред, изтласквайки дупето назад. Позата позволява проникване, което партньорът ви ще контролира като честота и дълбочина. Тук се изисква малко повече издръжливост на краката.

Вплетени

Седнете с лице един към друг. Седнете в скута му и обвийте крака около него. Обгърнете се с ръце и стойте максимално близо. Това е една игра за всички сетива. Вие ту се доближавате към него, ту се отдалечавате назад. Резултата е едно пълно вплитане на страсти и тела.

Кормилото

Докато сте в мисионерска поза свийте коленете си. Нека партньорът ви се изправи леко на колене. Поставете ходилата на гърдите му като леко разтворите крака. По някое време може да качите единия крак на рамото му или около кръста му. Тази поза позволява да движите краката си както ви се харесва.

Хрътката

Легнете по корем и леко повдигнете дупето. Краката ви са леко разтворени и той е между тях, прониквайки бавно. Тялото на любимия приляга нежно върху вашето.

Ластик

Тази поза е за гъвкави. Застанете изправени с лице един срещу друг и повдигнете единия си крак възможно най-високо. Той леко ще приклекне, за да може да влезе във вас, придържайки крака ви.

Количката

Тази поза е за напреднали. Застанете с гръб към него. След като той вече е проникнал, ще вдигне краката ви назад и ще ги хване като дръжка на количка. Това означава, че вие ще поставите ръце на пода за опора.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
plamen.shopov.7 ( преди 10 години )