Интимно

Вкусни ястия, с които да впечатлите любимия според зодията му

На всяка зодия отговаря ароматно ястие

30.08.2013г. / 10 45ч.
Мария Дуковска
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Стрелец

Нахранете го с пищна вечеря, с изобилие от плодове и сладки десерти и не се притеснявайте, вече сте го спечелила! Стрелците обичат кулинарните пиршества и няма да ви се разсърдят, дори и да ги заболи корема от прекомерно хапване. Те пак ще са доволни.

Козирог

Представителите на тази зодия са прекрасни гастрономи. Те обожават свежите билки в храната, морските дарове, натуралното масло, смесените ястия с месо и много зеленчуци. Но това, което най-много ще им се хареса е един страхотен рибен специалитет.  

Водолей

Свързани статии

Интелигентни, но и много нестандартни, Водолеите обичат разнообразни стилове в кухнята и са привърженици на изненадите. Впечатлете ги с нещо, което едва ли са опитали (ако е възможно), и те ще са на седмото небе от щастие. Може да предложите меню, смесвайки ястия от различни национални кухни например.

Риби

Рибите обичат прясна храна, свежа, шарена и поднесена с вкус. Ще се зарадват на наистина ярка палитра в чинията си, затова не пестете разнородните продукти, а смело комбинирайте. Помнете обаче, че Рибите не обичат тежка и мазна храна, която се смила трудно, затова не предлагайте много пикантни или солено-сладки ястия.

Коментирай