Интимно

Седмичен любовен хороскоп

Какво ви очаква в интимен план тази седмица (29 октомври-3 ноември)

29.10.2013г. / 12 35ч.
Мария Дуковска
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Работната седмица вече започна, но каква се очертава да бъде в любовен план? Очакват ли ви раздели, нови срещи, бурни преживявания и романтични вечери? Никой не може да ви каже със сигурност как ще протече седмицата, но можем да се опитаме заедно да разгадаем звездните прогнози...

Овен (20 март – 18 април)

Ако очаквате да получите обаждане от готиния мъж, с който имахте среща миналия петък, по-добре не се настройвайте оптимистично. Прогнозата на звездите е, че тази седмица ще изпитате леко любовно разочарование и ще се почувствате излъгани. Но не тъжете, скоро ще срещнете друг.

Телец (19 април – 19 май)

Да си тръгна или да остана? Тази дилема ви тревожи от много време насам. През тази седмица все още ще изпитвате колебания какво да правите с връзката си – да се опитате да я заздравите или да я прекратите окончателно.

Близнаци (20 май – 19 юни)

Вашият партньор ще постигне успехи в работата си през тази седмица и това ще повлияе благоприятно на отношението му към вас у дома. Ще се старае повече да ви помага с домакинските задължения и ще бъде неочаквано мил. Насладете се на момента.

Рак (20 юни – 21 юли)

Мислехте, че връзката ви върви в една определена посока, но скоро ще разберете, че тя изненадващо сменя посоката си. Трудно е да се каже дали резултатът ще разбие сърцето ви или ще сбъдне мечтите ви, но със сигурност ще станете свидетел на голяма промяна в отношенията с партньора.

Лъв (22 юли – 21 август)

Очаква ви тежка седмица, в която ваш бивш любим ще се опита да си върне доверието ви с мили думи и обещания, но вашите близки приятели ще настояват да държите вратата затворена. Според звездите обаче има шанс да отворите прозорец за този мъж и отново да го допуснете в сърцето си на 1 ноември. Това не значи, че сте слаба. Това значи, че обичате, и то много.

Дева (22 август – 21 септември)

Ще се влюбите в мъж, но в мъж с проблеми. Явно няма да е първият ви подобен избор, досега сте попадали все на такива мъже. Дали е заради желанието ви да ги промените или пък майчинският ви инстинкт проговаря във вас е трудно да се каже, но се запасете с търпение, защото няма да ви е лесно.

Везни (22 септември – 21 октомври)

Това, че противоположностите се привличат далеч не означава, че остават за дълго заедно. За да имате бъдеще във вашата връзка е задължително да имате поне някаква основа или някакви общи неща, иначе драмата е в кърпа вързана. Особено драматична се очертава и да е тази седмица.

Коментирай