Най-сигурният начин да вбесиш една жена и да я обърнеш срещу себе си, е да й зададеш неудобен или глупав въпрос, чийто отговор тя НЕ иска да даде. И ако все пак мъжът се осмели да й зададе въпрос, който я изнервя, редно е да очаква не много положителна реакция. А ако просто е недосетлив и обича да задава неудобни въпроси, просто защото не ги смята за такива, нека прочете малко по-долу, за да му стане ясно какви въпроси е най-добре да не задава на жена, с която излиза на първа среща.

Защо все още си неомъжена?

Е, честно, няма по-неприятен въпрос, особено на първа среща. Какво би могла да каже жената: „Ами, никой още не ми е предложил“. Ясно е, че щом не се е омъжила досега, просто не е намерила подходящ партньор. Едва ли е защото има три крака и 12 пръста на ръцете. Глупав въпрос, на който не очаквайте да ви се отговори с ентусиазъм.

Размерът наистина има значение, нали?

Не задавайте въпроси, на които не искате да знаете отговора, господа. Повече от ясно е, че размерът има значение. Но за всеки влак си има пътници. Ако на жената не й е хубаво с вас, тя няма да остане дълго във връзка, в която не се чувства задоволена. Но пък и няма да иска да ви обиди, ако размерът ви не й стига, затова по-добре просто изчакайте и ще разберете сами каква е истината.

С колко мъже си спала?

Задавайки този въпрос, вярвате ли, че ще получите верен отговор? Според мъжа, с който разговаря, жената отговаря по различен начин, и много рядко казва истината. Защо ли? Защото, ако каже малък брой, значи е смотана, ако каже пък прекалено голямо число, значи е лека жена. С две думи, няма как да се угоди на всеки вкус, затова жените често волю-неволю послъгваме за точния брой мъже в леглото ни, за да си изградим определен образ пред мъжа.

Кога смяташ да имаш деца?

Този въпрос се доближава по глупост до този за брака. Обикновено жената се решава на тази голяма крачка, когато до себе си има стабилен партньор, който я подкрепя. Едва ли има жена, която да мечтае да гледа сама детето си, затова са нужни двама. И ако тя не е намерила досега мъжа, в който да види бъдещия баща на децата си, ясно е, че това е причината да няма деца. А щом го намери, ще иска да създаде свое семейство. Колко е просто!

Колко пари даваш за обувки?

Господа, внимавайте, стъпвате на опасна мина, ако не сте го разбрали. Въпросът с чифтовете обувки и парите, които се изразходват по тях, е деликатен и засяга единствено дамите. Ако не искате да бъдете „убит“ със смъртоносен поглед, не задавайте подобни въпроси. Оставете темата настрани и говорете за времето. Обувките – не. Моля.