Интимно

Защо не трябва да си останете приятели с бившия?

Не искате да отидете на сватбата на бившия си, нали?

24.11.2013г. / 13 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Понякога раздялата завършва с репликата „Нека си останем добри приятели“. Е, това невинаги е възможно да се случи. Има ред причини, които ще попречат на вашето приятелство. От друга страна трябва и да си помислите дали има нужда да си го причинявате. Вижте няколко причини, които могат да бъдат пречка за вашето ново приятелство, но и начин да избегнете бъдещи неловки ситуации и недоразумения.

Когато се срещат, приятелите се разцелуват за „Здравей“. Наистина ли искате да го направите?

Ако той е човекът, който е поискал да сложите край на връзката ви, бъдещите ви срещи и контакти могат да се окажат една напразна надежда за вас. Не забравяйте, че този, който слага край на нещо, често е намерил ново начало с друг човек.

Трябва време, достатъчно време, за да забравите добрите и лоши моменти във вашата връзка, да забравите миналото. Приятелите често си припомнят разни случки и моменти. Те могат да ви натъжат или да доведат до конфликтни ситуации.

Свързани статии

В даден момент и вие и той ще поемете по нов път с нови партньори. Когато той ви запознае с новата си приятелка, как ще се почувствате? Истинските приятели се радват на щастието на другия. Вие дали ще можете да се зарадвате без това да ви подразни или нарани?

Приятелите често споделят личния си живот. С него би се получило доста неловко, освен ако наистина не таите напразни надежди един към друг и се познавате много добре.

Приятелите празнуват заедно рождените си дни, имените дни, всички други големи празници и разбира се сватбата. Не искате да отидете на сватбата на бившия си, нали?

Понякога комуникацията с бившия ви приятел може да бъде съпроводена с объркващи сигнали. Шегите, закачките биха могли да подведат и двама ви.

Шансовете за намиране на нова любов са сведени до минимум, ако излизате често с бившия и изпитвате чувства към него.

И не на последно място, ако сърцето ви е било разбито, просто се отделете от бившия. Когато комуникирате с него вие все още ще искате да изяснявате минали и свършени ситуации. Ненужно терзание. НЕ забравяйте, че малцина са тези, които владеят изкуството „само приятели“ с бившия.

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
бившата ( преди 10 години )
ние пък сме си "бивши"гаджета и сегашни приятели с изгода. хем си пием кафенце, хем си правим секс. така или иначе сме необвързани и двамата
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 3 rate down comment
Venkata ( преди 10 години )
"Нека си останем приятели"-една от най-големите лъжи,дори и при желание от двете страни,просто няма как да се получи,не е естествено някак..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар