Интимно

5 причини защо жените правят секс без чувства

За да задоволят сексуалните си нужди

21.11.2013г. / 12 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Любовта и сексът са колкото далечни, толкова и близки като понятия. Мъжете и жените винаги ще се различават по начина, по който изживяват всяка една емоция свързана с тях. За силния пол неангажиращият секс е често срещан. При жените това се случва рядко, но все пак се случва. Какво може да накара една жена да забрави за емоционалните бариери и да се отдаде на неангажиращ секс без излишни чувства?

Когато имат нужда да отпуснат напрежението

Дамите, като по-емоционални същества, имат по-голяма нужда от отпускане на напрежението. В тези напрегнати моменти те се нуждаят от малко внимание и нежност от страна на сексуалния си партньор. Страстните и бурни изживявания без излишни чувства отново ги карат да се чувстват добре и във форма.

Когато са били обект на изневяра и търсят начин да си го върнат на половинката

И двата пола смятат, че когато партньорът им е изневерил, най-добрият начин да му го върнат е като и те изневерят. Това едва ли е най-разумното решение за създалата се неприятна ситуация, но и дамите го правят.

Свързани статии

Повдигане на самочувствието

Мъжете и жените обичат да флиртуват. Флиртът е изкуство, което не всеки владее. Всяка дама иска да привлича мъжкото внимание, да се усеща желана и да може да играе с него. А това повдига самочувствието й. Често играта на погледи и усмивки завършва с горещ неангажиращ секс. .

За да задоволят сексуалните си нужди

Мъжете винаги използват като оправдание за техния сексуален нрав природата си. Е, жените също имат нужда да задоволяват сексуалните си нужди, особено, ако не са имали дълго време любовна връзка.

Не получават в леглото това, от което имат нужда

Сексуалният живот е една непрестанна игра. Той се нуждае от много стимулиране, разнообразие и страст. Когато една жена не получава нужното внимание, ласки, когато не се усеща желана или не може да достигне до оргазъм с партньора си, тя търси утеха, намирайки друга неангажираща сексуална връзка.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Бела ( преди 3 години )
В основата на световните трагедии са парите. Жените имаме нужда от пари, за да търсим това, което желаем, а системата ни държи бедни, за да ни използват за собствените си цели.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Бела ( преди 3 години )
Години наред жената е била манипулирана и използвана за целите на мъжа. Едни са били използвани за домакини и продължаване на рода, други са правени ***, а трети са били слугини...Преди 12 години имах връзка с грозен програмист, който не желаех и нито веднъж не стигнах до оргазъм. След като се разделихме опитах с ръка и открих рая. Жената трябва да се отпусне и намери подходящ партньор, който желае и спре да мисли само за продължаване на рода и финансовата издръжка. За съжаление обществото все още е много бедно и просто, за да осъзнае, че трябва всеки да е финансово независим, за да може да разшири кръговете си и шансовете да намери това, което търси.ЖЕНИТЕ ГЛАВНО СПЯТ С МЪЖЕТЕ ЗА ФИНАСОВА СИГУРНОСТ И ЕВЕНТУАЛНО ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА РОДА. ВСИЧКО Е ЕЛЕМЕНТАРНО...АКО ЖЕНИТЕ СА ФИНАСОВО НЕЗАВИСИМИ ЩЕ СПЯТ, С КОЙТО СИ ПИСКАТ ЗА ЧИСТО УДОВОЛСТВИЕ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 0 rate down comment
дядото ( преди 10 години )
Има още две причини които са по- силни от всички останали - за пари или подаръци- за награда на активен ухажор
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
15 rate up comment 3 rate down comment
Тройка Ахилова ( преди 10 години )
И защо трябва да има причина??? Не може ли просто да им се прави секс?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар