Интимно

Седмичен любовен хороскоп за 2-8 декември 2013

Какво показва звездната карта за любовта?

02.12.2013г. / 16 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Първата седмица на последния месец от годината започва със страст и ново начало в любовта за много от зодиакалните знаци.

Зодия Овен

В събота Марс влиза в седми дом на партньорството. През следващата година ще имате възможност да преразгледате много въпроси свързани с партньорството. През тази седмица е възможно да възникнат конфликтни ситуации с партньора ви, които са без основателна причина. За почивните дни организирайте нещо специално, което да върне страстта в леглото.

Зодия Телец

В началото на седмицата може да ви изненадат с предложение от интимен характер. В четвъртък и петък връзката между Меркурий и Нептун дава предупредителни знаци да не споделяте интимния си живот с познати, за да не станете обект на клюки.

Зодия Близнаци

Понеделникът и новолунието обещават ново начало за вас и половинката ви. Ако нямате любим човек до себе си, този лунен месец ще отвори врати за нови приключения в любовта. Седмицата ще бъде романтична, а сексуалният ви живот ще се подобри.

Зодия Рак

Луната ще влияе на вашите емоции и това не е изненадващо. В края на седмицата не са изключени кавги с партньора свързани с обновяване на дома или финансови въпроси. Запазете баланс и не позволявайте на емоциите да разрушат хармонията между вас и любимия човек.

Свързани статии

Зодия Лъв

Търсите ли нова любов? Луната през тази седмица ще ви подскаже на къде да тръгнете, за да я намерите. Не е изключено да сте запленени или да ви заплени човек, който ще ви привлече не с това, че си приличате, а с различията между вас. Внимавайте в петък. Възможно е да тълкувате любовните послания, които ви изпращат по погрешен начин.

Зодия Дева

Четвъртък и петък ще бъдете на романтична вълна. Тази романтика може леко да ви разсейва на работното място. В леглото моментите с партньора ще бъдат особено забавни, затова се възползвайте през почивните дни да организирате нещо специално за двама ви.

Зодия Везни

С прилив на енергия започва тази седмица за везните. През следващите дни ще имате усещането, че страстта отново се е върнала във вашата връзка. Може да почувствате засилено желание за секс или ако тепърва опознавате някого, да преодолеете срамежливостта си.

Зодия Скорпион

Внимавайте в комуникацията с партньора. Тонът между вас може да се окаже доста объркващ и това да събуди недоразумения. Положете малко усилие да затоплите връзката с любимия. Не е изключено да имате някакви нереалистични очаквания за бъдеща връзка.

Коментирай
Свободно време