Интимно

Любовен хороскоп за 16-22 декември 2013 година

Лек спад в любовта за повечето представители на зодиакалните знаци

16.12.2013г. / 11 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

По отношение на любовта седмицата започва дестабилизирано. Пълнолунието във вторник ще се отрази на чувствителността на някои от зодиакалните знаци, а от събота Венера навлиза в нейната ретроградна фаза и така ще продължи до 31 януари 2014 година. Ето какво показва звездната карта за любовта.

Овен

Още във вторник Уран ще влезе във вашия знак и вие ще може да покажете вашата иновативна страна, както никога досега. Бъдете внимателни в стремежа си да получите малко независимост във взаимоотношенията с половинката си, защото ако действате безразсъдно, тези ви действия ще се обърнат срещу вас. Не забравяйте, че добрите взаимоотношения се постигат с взаимни компромиси.

Телец

Ако досега сте си мислили, че знаете всичко за любовта, то през тези дни вашите представи ще се променят. В събота Венера ще влезе във вашия знак и така ще бъде до 31 януари 2014 година. Тя е ваша управляваща планета. През този период правилата в любовта може да се променят. Преразгледайте вашето поведение и самочувствие. Възможно е, ако досега вярванията ви за любовта не са били в съответствие с вашите разбирания това да се промени и всичко да започне да има смисъл в любовта.

Близнаци

Пълната луна във вторник в знака на Близнаците отново ще засегне тяхната чувствителност. Усещате се по детски привързани към половинката си. За тези, които нямат партньор до себе си, тези последни седмици на годината ще бъдат изпълнени с мисли и желание за любов и сериозна връзка.

Рак

До края на годината ще може да преразгледате отношенията с половинката си. Ще ви връхлетят много въпроси относно колко важни сте за партньора си, какво ще ви донесе в бъдеще тази връзка. Всички въпроси ще получат отговори, по- важно е, че любовта около вас е все още жива.

Свързани статии

Лъв

Ако скоро сте имали флирт на работното място, то през тази седмица ще се наложи да преразгледате тези взаимоотношения и да отбележите плюсовете и минусите, които се крият в тях. В случай, че за вас това се окаже любов, ще се наложи да направите някои отлагания, ако в последствие осъзнаете, че това е просто забавление, отношенията няма да продължат дълго.

Дева

В събота под въздействието на Венера може да се почувствате по-малко щастливи в любовта. Този момент не е подходящ да започнете да се срещате с нов човек. В действителност до края на януари 2014 година може да усещате празнина в любовта, да се опитвате да се борите със самотата или ще се почувствате отхвърлени. Ако имате половинка до себе си, положете усилия да върнете тръпката и романтиката във вашата връзка.

Везни

Във вторник рязката смяна в поведението на половинката ви ще ви изненада. Може да се окажете неподготвени и да приемете неговите/нейните реакции твърде лично. Партньорът ви може да се почувства така, сякаш има нужда от повече лично пространство във връзката ви. Възможно е да се появи някакъв проблем в семейството.

Скорпион

Пълната луна във вторник ще разкрие вашите интимни нужди. В този лунен месец е възможно вие и половинката ви да достигнете ново ниво на близост. Дайте свобода на романтичните си чувства, които могат да прераснат в любовно предизвикателство в съботния ден.

Стрелец

Пълната луна във вторник може да изложи на изпитания връзката ви. Не е изключено да попаднете в ситуация, която да повлияе негативно на взаимоотношенията ви. Ще се наложи да обърнете допълнително внимание на финансовите въпроси, които може да се окажат част от проблемите, които имате с партньора ви.

Козирог

Венера ще окаже своето влияние и при Козирозите. Възможно е да се чувствате по-малко уверени в себе си. Периодът до 31 януари 2014 година не е много подходящ за започването на нова връзка. Ако имате връзка, възможно е да направите преоценка на взаимните си чувства с половинката си. Ще липсва баланс в поддържането на романтиката и това може да ви подейства леко разочароващо.

Водолей

Благодарение на Уран още във вторник ще се почувствате свободни да упражнявате своята индивидуалност във връзката. Възможно е странични дейности да ви отделят за кратко от любимия човек. Опитайте се да поддържате романтиката във връзката си.

Риби

През тези дни ще има лек спад в социалния ви живот. Някои от представителите на зодия Риби имат влечение към човек, с който са в приятелски отношения. През този период ще обмисляте възможност приятелските отношения да прераснат във връзка. Възможно е това да се окаже любовта на живота ви или поредната грешка.

Коментирай