Интимно

Любовен хороскоп за 24-30 март 2014

Какво да очаквате в любовен план?

24.03.2014г. / 10 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

За някои от представителите на зодиакалните знаци комуникацията между тях и половинката им ще върви с лекота. Други обаче няма да са готови да направят компромис със себе си за сметка на любовта. Ето какво да очаквате в любовен план.

Овен

През тази седмица задължително организирайте нещо романтично за вас и любимия човек за събота вечер. Започва период, в който ще усещате половинката си близо до себе си. За някои от необвързаните Овни настъпват дни, в които ще трябва да помислят дали усилията да впечатлят обекта на тяхното желание си заслужават.

Телец

През тази седмица може да не почувствате любовта или поне не по този начин, по който ви се иска. Някои от вас ще имат поводи за радост в служебен план и ще очакват радостта и подкрепата на половинката си. Но вместо подкрепа, може да се почувствате така, сякаш ви теглят надолу. Също така, въпреки служебните си задължения, не забравяйте за това, че е добре да обръщате повече внимание на половинката си.

Близнаци

Възможно е в живота на Близнаците да се върне любим човек от миналото и да ви върне много стари спомени и изобщо донякъде да обърка мислите ви. В събота любовта ще се усеща много силно и за тези, които са обвързани и за други, които търсят партньор в живота. В неделя не споделяйте много за емоциите си пред близък приятел.

Рак

Петък ще бъде силен ден за Раците и техните половинки. Предстои ви някакъв важен разговор. Какъвто и да бъде той ще се усещате психически стабилни и в едно цяло с половинката ви. За тези от вас, които са в неангажираща връзка, звездите показват, че по отношение на еротиката не сте на едно ниво с партньора си, но в същото време и двамата не желаете да обсъждате проблемите в леглото.

Лъв

Венера все още е в сектора на вашата връзка и вие и половинката ви се наслаждавате един на друг повече от всякога. Въпреки това не е изключено да възникне някаква ситуация, в която да се наруши комуникацията между вас и това да отвлече вниманието от романтиката. Ако сте необвързани има шанс да срещнете нова любов.

Коментирай