Когато жената се грижи за своя добър външен вид, тя никога не пропуска една много важна част – нейната интимна прическа. Въпреки че през последните години се наложи пълното обезкосмяване на интимните части, това може би има шанс да се промени.

Какво е водещо при избора на интимна прическа? Това което е удобно и комфортно като усещане за жената или често изборът е сведен до желанието на партньора й? И двете. Въпреки това скорошно проучване установи, че има няколко дамски интимни прически, които мъжете приветстват.

Бразилска кола маска

Бразилската интимна прическа почти винаги е с малко секси оформено триъгълниче, много тънка вертикална линия или интимната зона на жената е изцяло обезкосмена. За да постигнат този ефект на перфектно изглеждащ триъгълник, дамите се подлагат на какви ли не козметични процедури, за да удовлетворят половинките си. И има защо, 35 % от мъжете смятат, че тази интимна прическа разкрива допълнително красотата на женското тяло.

Още по темата

Натурална

Въпреки че изразът „натурално окосмена“ ви кара да се сещате за първите еротични фотосесии на Мадона, които са някак ретро и непривлекателни, не всички мъже ги намират за такива. Според последни проучвания, около 43% от силния пол намират за секси, ако партньорката им е естествено окосмена. Нещо повече, рошавата интимна прическа в стил Мадона попада в класацията на предпочитаните интимни прически от мъжете.

По-широка линия

В тази интимна прическа линията е с широчина около 2 см. Прическата напомня много за бразилска кола маска, само че линията не е над срамните устни, а покрива малка част от тях. Дали е секси? Според 22% от силния пол тази прическа е избор на дами, които са изключително страстни в любовта.

Ако сте от тези дами, които обмислят промяна на интимната прическа, помислете и за други забавни варианти, с които да изненадате приятно половинката си, като сърчице, звездичка или нещо друго възбуждащо и не по-малко красиво.