Интимно

Неустоими женски техники за вечна любов

Как да го накараме да се влюби в нас завинаги?

19.06.2014г. / 17 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Мъжете са много по-различни от жените. Те реагират много простичко на нещата от живота. Мъжете откликват най-вече на силата на докосването и на думите, които изграждат и повдигат егото им. Ако ние, жените използваме това като любовно оръжие, можем да сътворим чудеса!

Дълбоко вътре в себе си всички сме способни да разгадаем тайната на вечната любов. Само ако успеем да следваме някои напътствия, можем да го накараме да се влюби в нас завинаги!

Уважение

За да го накарате да се влюби във вас завинаги, е необходимо да му показвате непрекъснато вашето уважение към него. Нека знае, че вие цените нещата, които прави. Нека усеща, че е важен за вас! Не забравяйте колко важно е мъжкото его.

Решаване на проблеми заедно

Желанието да засвидетелствате желанието си да решавате проблемите си заедно е много важно за мъжете, особено финансовите проблеми. Много мъже страдат от това, че на тяхната глава лежи най-тежката отговорност за изхранването на семейството. Затова е добре жените да показват подкрепа и желание за излизане от трудните ситуации заедно, а не с изречението: „Направи нещо! Ти си мъжът в семейството!“.

Покажете му, че ви е необходим

За повечето мъже е много важно да знаят, да усещат, че жените им имат нужда от тях. В природата им е да бъдат закрилници, да обграждат като крепост половинките и дома си. При всеки удобен случай засвидетелствайте радостта си от неговото присъствие и му покажете, че ви е нужен, за да сте едно цяло!

Сексът е от значение

Колкото и да не е водещ за мнозина двойки, сексът все пак е изключително важен компонент на една връзка. И дори не толкова на самата връзка, колкото на интимността, както във физически, така и в психологически план.

С времето обикновено честотата на сексуалните отношения намалява, което специалистите смятат за напълно нормално. Но е редно да не се допуска тази интимност да се изоставя напълно, защото това вреди на връзката и хармоничните отношения между партньорите.

Свързани статии

Бъдете директни

Едно от най-дразнещите неща за мъжете е женската уклончивост. По природа жените са по-аналитични и склонни да не дават ясни заявки за мислите и чувствата си, а дори и за прагматичните ежедневни задължения.

За мъжете това е влудяващо. Те са директни и обичат всичко да се казва с точните думи. Затова избягвайте завоалираните намеци и смесени сигнали. Бъдете ясни и точни в думите и действията!

Бъдете конкретни

Няма мъж, който да признае, че обича дългите, протяжни разговори, анализи и словоизлияния. Те обичат краткото и ясно изказване, по същество и право в целта. Протяжното разискване е в състояние дори да ги вбеси.

Казвайте на мъжа си веднъж или два пъти какво да направи

Ако се налага да помолите половинката си да свърши нещо, недейте да го повтаряте и потретвате до безкрай! Мъжете ненавиждат да им се натяква до припадък какво са длъжни да направят (според вас!). Те много добре си спомнят още първия път какво сте ги помолили. Затова ги оставете да го свършат, когато намерят пролука в свободното си време.

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
jujka06 ( преди 9 години )
Ха, ха, това завинаги е много забавно :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време