Интимно

Любовен хороскоп за 23-29 юни 2014

Много романтика и положителни емоции

23.06.2014г. / 10 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Ако нямате половинка до себе си, то след понеделник е възможно в живота ви да се появи някой, който да се окаже интересна личност за вас. За обвързаните Везни ще настъпят промени, които не е задължително да бъдат негативни. Вероятно ще обсъдите важни въпроси свързани с общото ви бъдеще.

Скорпион

Планетата Венера се движи през вашия сектор на еротиката тази седмица. До 18 юли ще имате силното желание да се слеете физически, емоционално и психически. Изобщо за обвързаните Скорпиони настъпва един силно романтичен период, в който ще се чувстват щастливи.

Стрелец

Уважаеми Стрелци, и за вас настъпва период на хармонизиране на връзката с половинката. Ще се почувствате още по-обичани, към вас ще бъдат демонстрирани мили жестове.

От друга страна за някои от вас има раздвоение на емоциите и чувствата. Вероятно някоя интересна персона се е появила и вие се чувствате объркани. Необвързаните Стрелци е добре да бъдат по-социални, тъй като имат шанс да срещнат нова любов.

Свързани статии

Козирог

За някои Козирози любовната тръпка е на работното място. През тази седмица има шанс отношенията между вас и ваш колега да станат още по-интересни. Обвързаните Козирози е добре да бъдат малко по-романтични и страстни към половинките си. Няма да са ви нужни особени усилия, за да покажете любовта си, тъй като периодът е под знака на Венера и това много улеснява отношенията ви.

Водолей

В понеделник Венера навлиза в сектора на романтиката. Това ще направи любовния ви живот по-интересен. Ако нямате половинка до себе си, няколко кандидата за вашето сърце ще пресекат пътя ви. С някои от тях ще се опитате да запазите приятелски взаимоотношения, а с други ще се впуснете в нови приключения.

Риби

През тази седмица ви очаква голяма радост с половинката ви. Възможно е да е свързано с ваши планове за общото ви бъдеще или да има друг радостен повод, който да ви сближи. Ако нямате половинка, тази седмица има шанс да се влюбите силно в някого.

Снимки:freeimages

Коментирай