Интимно

Начини да го предпазите от изневяра

Как да не тласнем партньора си в други обятия?

06.07.2014г. / 16 02ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Статистиките показват, че мъжете обикновено изневеряват, когато се почувстват несигурни или ги обземе скука във връзката. В мъжката природа е заложено желанието да бъдат обожавани, да се чувстват нужни, желани и обичани. Когато трайно започне да се насажда несигурност в отношенията, това ги тласка към търсене на тези усещания на друго място.

Разбира се, някои мъже (пък и жени) по природа са по-склонни да изневеряват. Някои хора просто не са създадени да бъдат моногамни. Но ние ще се спрем на грешките, които жените допускат и които в крайна сметка тласкат мъжа към изневяра.

Какво да промените в поведението си?

Не потъвайте прекалено във връзката

Един от най-ефективните начини да предпазите връзката си от изневяра е да не се оставяте да се почувствате прекалено удобно в отношенията си. Когато двойката допусне да потъне в прекалено удобство и еднообразие, нещата могат да излязат извън контрол.

Не бъдете свръхконтролиращи

Това е може би най-мразеното от мъжете поведение на жените – свръхконтролът. Никой мъж, или поне истински, не обича да му се казва непрекъснато какво да прави и какво да мисли. Знайте, че трудно можете да моделирате мъжа си по свой образ и подобие, така че да се хареса на вкуса ви, затова просто го обичайте какъвто е, или рискувате да го тласнете в нечии други обятия.

Свързани статии

Накарайте го да се чувства желан

Честото отблъскване на мъжа в интимен план може да снижи самочувствието му до минимум. Тогава той започва да търси начини да докаже на себе си, че все още може да намери някого, който да откликне на желанията му.

Показвайте му, че го желаете. Показвайте му, че не сте безразлични към него – така ще запазите връзката си жива и пълноценна.

Оставете го да разполага с време само за себе си

Повечето мъже не обичат времето им да бъде изцяло заето със задължения към половинката им, те имат нужда да излязат с приятели, да прекарат малко свободно време. Нима жените нямат нужда от същото? Толерантността към нуждите на другия е от първостепенно значение.

Бъдете нащрек за променливи емоции

Става въпрос за вашите емоции! Всички знаем, че жените по природа са склонни да проявяват резки промени в настроенията и чувствата си. Научете се да контролирате изблиците си. За мъжете нашите настроения са необясними и те ги приемат прекалено буквално.

Не позволявайте тези промени да помрачат отношенията ви и да тласнат половинката ви към необмислени действия.

Приоритизирайте връзката си

За да предпазите връзката си от това да пострада от изневяра, поставете я на първо място. Никога не я пренебрегвайте. В много от случаите на изневяра и двамата партньори имат вина, за да се стигне до този лош краен резултат. Обръщайте си достатъчно внимание един на друг.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Сисс ( преди 9 години )
До Diko Petroff: Правилно,ее...ии аз съм жена,но аз не съм за парите,а за любовта ! Мога да си дам аз всичките пари за човека до мен,но аз да му искам,неее .... имало е моменти,в които съм нямала пари,но да искам от него не бих могла ! А това ,че е пълен светът със свестни мъже,е вярно :)) Доказвам го с моя любим ;**
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 1 rate down comment
Trojka Ahilowa ( преди 9 години )
И статията, и коментарите са ***. Можете да предпазите от изневяра само себе си, не друг...Другият да се предпазва сам, ако иска, разбира се
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Лина ( преди 9 години )
За съжаление Сашо е много прав.С такъв мъж само началото е розово.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 5 rate down comment
Diko Petroff ( преди 9 години )
Тия дни точно за тия неща си мислех и аз. Много хубави съвети, абсолютно верни, само с първия не съм много съгласен. За съжаление, повечето жени са твърде прости и не познават мъжката психика, нито се интресуват от мъжа, а само от парите му. Уви, повечето жени са *** и никога няма да намерят щастието поради тъпотата и повърхностното си мислене. Жалко наистина, защото светът е пълен със свестни мъже.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 0 rate down comment
САШО ( преди 9 години )
Всички жени избират мъж любовчия, който преди е имал 100-на жени .Мили дами с какво ще успеете да го задържите само за себе си, просто омръзва .Особено рутината и липсата на тръпка . Не се обвинявайте, просто мъжа който сте избрали е *** .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )
До Пламен Иванов, 48 г.: taka e , no iska li da hodi - niama spirane
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
11 rate up comment 0 rate down comment
Пламен Иванов, 48 г. ( преди 9 години )
Момичета, нужни са няколко много прости стъпки:1, Постарайте се след брака да останете такива, каквито сте били и преди него.2. Така както желаете вие да сте центъра на света за него, нека по същия начин той да бъде център на вашия.3. Не забравяйте, че той е мъж и съпруг, а не майка или приятелка.4. Изберете едно от двете: или и двамата да се водите от женското и съответно мъжкото начало, или да ги загърбите в интерес на Човешкото. Но е двамата, ЕДНОВРЕМЕННО.5. Помнете винъги, че мъжете също имат своите нужди и желания, които никак, ама ника не приличат на вашите.Спазвате ли тези правила, гарантирам ви, че мъжът до вас няма и да си помисли за друга, различна от вас. Успех и умната :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар