Интимно

Сигурни знаци, че той е страстен любовник

Той обича да опитва нови неща

09.07.2014г. / 17 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Във всяка нова връзка има нещо, което винаги вълнува двете страни – сексът. Дали ще бъде страстен, разнообразен, дали ще получите това, от което имате нужда.

Следващите редове са кратък пътеводител за онези дами, които се вълнуват дали срещу себе си имат добър любовник.

Той не е самохвалко

Ако търсите улики за това какъв любовник ще бъде новият ви партньор, обърнете внимание на това дали се хвали. Самоуверените мъже не говорят постоянно за успехите си, бъдещи служебни проекти, за минали завоевания в любовта. Те знаят какво искат тук и сега и знаят как да го постигнат.

Той се целува страхотно

Целуването е друг добър знак, който показва дали си заслужава да стигнете до спалнята. Добрите любовници прилагат различни техники, докато се целуват. Именно тези техники ви дават усещането за това какво да очаквате в леглото.

Той обръща внимание на това, което казвате

С всяка изминала среща вие ще следите за нови и нови признаци, издаващи дали срещу вас седи добър любовник. Когато един мъж следи всяка ваша дума, показва загриженост, част е от разговора, без съмнение той ще бъде толкова щедър на внимание и грижовен в леглото.

Той обича да опитва нови неща

Вече сте се срещали няколко пъти и във вашите срещи има разнообразие и вълнуващи моменти. Всеки път, когато се виждате на вечеря, той си поръчва разнообразни блюда, защото обича да опитва нови вкусове и да експериментира с тях. Това е показателно и за неговото поведение в леглото.

Друго, на което трябва да обърнете внимание е дали споделя храната си с вас. Мъж, който ви предлага да опитате от любимия му десерт е също толкова щедър и на други места, като спалнята например.

Той има апетит

Апетитът е сигурен знак, че с него ви очакват страстни и дълги нощи. Великите любовници се радват на удоволствията на живота. Добрият апетит означава и добро здраве, форма и издръжливост. А продължителният секс изисква издръжливост.

Обърнете внимание на контакта с очите

Езикът на тялото никога не лъже. Докосванията, мимиките и погледът, с който ви гледа, ясно подсказва какъв любовник да очаквате в леглото. Погледът на страстния любовник е игрив, дълбок и пленяващ.

Той е страхотен танцьор

Вероятно сте чували, че както танцува човек, така прави и любов. Е, в това твърдение има много истина. Обърнете внимание на това как вашият обект на желание се движи в ритъма на музиката, особено, когато танцувате заедно.

Способността да усети ритъма и да се изгубите заедно в него подсказва, че срещу вас имате един добър любовник.

Свързани статии

Той говори с ръцете си

Когато следите за езика на тялото, не пропускайте и жестикулирането. Според експерти, един човек, който е добър в спалнята, ще има тенденцията да говори с ръцете си. Ако той не жестикулира докато изразява себе си представете си как ще изрази своите емоции в леглото.

Той се държи кавалерски

Отварянето на врата, дърпането на стола и т. н. са само част от кавалерските жестове, които добрият любовник прави. С тях той показва не само, че е добре възпитан, но и че дамите са на първо място.

Той има глас

Тембъра на гласа е едно от първите неща, с които жените правят асоциация за добър любовник. Гласът му трябва да е плътен и галещ като кадифе.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
любовник ( преди 9 години )
2 rate up comment 0 rate down comment
Vinesa ( преди 9 години )