Интимно

Любими ерогенни зони на мъжете

Къде да го докоснете?

26.06.2014г. / 14 47ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Жените обикновено знаят много добре какво харесват техните половинки. Но знаете ли всички къде са най-върховите точки от мъжкото тяло, които могат да доведат партньора ви до краен екстаз?
Ако не – захващайте се за работа!

Уши

Мъжете обожават чувственото близване и гризване по ухото. Нашепвайте му какво възнамерявате да направите по-нататък и ще го доведете до лудост! Прокарайте език по извивките на ухото и леко дръпнете със зъби месестата част.

Ушите са високоерогенни зони, защото вътрешното ухо е свързано директно с центрове на мозъка, а в тази област са точно центровете на щастието.

Врат

Вратът е ерогенна зона за много хора, не само мъже. Но той е класически начин да предразположите любимия към любовната игра. Най-добре е да комбинирате две точки на наслада – нежни целувки по ушите, галейки с върховете на пръстите шията и врата му.

Скротум

Много жени забравят тази деликатна зона. Сякаш на първо място винаги е пенисът. Но скротумът е не по-малко чувствително място за мъжете, така че не го пропускайте! Не забравяйте само да бъдете нежни – тестисите са изключително чувствителна зона, така че в разгара на страстта не е особено подходящо да ги захапете със зъби!

Свързани статии

Зърна

Не само женските зърна са чувствителни на допир и стимулация. Мъжките са не по-малко възбудими. Много мъже полудяват от желание при нежна стимулация на зърната, затова – не забравяйте тази зона, дами!

Перинеум

Перинеумът се намира точно в зоната между ануса и тестисите. Галенето и притискането на тази зона с пръсти точно в средната точка може да предизвика силна ерекция и дори еякулация.

Кожа

Разбира се, кожата като най-голям орган от тялото, покриваща цялата му повърхност, е и най-възбудима. Масажите по гърба, бедрата, вътрешната страна на бедрата и бицепсите са силно харесвани от мъжете. Така и любовната игра става по-гореща!

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
az i bez tova sam si po zaka4kite , i gu6kaneto , obojavam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар