Езикът на тялото издава много за спецификата на личността на човека срещу нас. Хубаво е да знаем какво иска да ни каже със своите жестове и мимики, но и да внимаваме какви сигнали изпращаме към противоположната страна.

И това важи не само за нашите бизнес срещи, но и за тези от интимен характер.

Тъй като многократно сме разглеждали езика на тялото при мъжете, време е да обърнем внимание на дамите и техните сигнали за любов, които мъжете трябва да знаят.

Когато тя играе с косата си

Няма значение дали косите на дамата, с която сте на среща са къси или дълги. Когато тя има интерес към вас, непрекъснатата игра и оправяне на косата са ясен знак, че тя флиртува и ви намира за привлекателен. Това също така е начин, по който всяка жена показва, че се грижи и интересува за външния си вид и иска и вие да го разберете.

Когато тя докосва нещо друго

Когато сте в приятна обстановка с нея, не изпускайте нито един детайл. Обърнете внимание не само на разговора, но и на жестовете, които прави докато разговаряте.

Ако една жена гали фалически образен обект, като стъблото на чаша вино или висящите си обици, тя ви дава ясни сигнали, че има интерес към вас и иска много повече от приятен разговор.

Тези нейни движение означават, че е достъпна за вас. Но докосванията съвсем не се ограничават с това. Тя може да продължи да гали съзнателно или не шията, ръцете си, да докосва бавно бедрото си.

Устните й издават страст

Усмивката е първоизточника на това, че тя се чувства комфортно и приятно във вашата компания. Ако тя ви желае, ще хапе леко долната си устна, ще облизва устните си, а ако е още по-предизвикателна, ще нанесе мек балсам или червило върху тях пред вас, гледайки ви изпитателно в очите.

Това е начин не само да изрази своите сексуални намерения, но и да изпита вашето търпение.

Погледът й издава страст или незаинтересованост

Движението на очите участва пряко в комуникацията между двама души. Ако тя сякаш гледа през вас, встрани или към някой, който е зад вас, определено срещите ви няма да имат успех.

Когато една жена е привлечена от мъжа срещу себе си, тя ще го поглежда свенливо, вероятно ще гледа право в очите, а зениците й ще бъдат по-широки от нормалното. Затова не изпускайте погледа!

Още по темата

Докосва ви

Докосванията са един от първите признаци на привличане. Нещо повече, ако тя иска да бъде с вас, като цяло ще се опита да намали физическото разстояние между двама ви.

Тя показва своите секси извивки

Когато една жена е влюбена или привлечена от даден мъж, тя има друга осанка. Постоянно променя позата на седене, често изправя гърба си, за да могат талията и гърдите й да се откроят.