Интимно

Любовен хороскоп за 8 - 14 септември 2014

Романтика и страст за Лъвовете

08.09.2014г. / 10 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Ако трябва да взимате някакво решение, свързано с вашата връзка, не бързайте. Има вариант това или да оживи взаимоотношенията ви, или да има обратен ефект. Постарайте се да балансирате и не бързайте с промените. Бъдете добри комуникатори и изслушвайте половинката си, само така ще запазите хармонията.

Скорпион

Някои от самотните Скорпиони вероятно са срещнали нов обект на любовта или спомените за стара любов ви карат да се вълнувате. Възможно е да научите нещо за него или нея, което да ви разочарова. Потърсете истината преди да сложите край на романтиката и плановете за щастлива любов.

Стрелец

Марс ще навлезе в знака на зодия Стрелец и ще остане там до 26 октомври. Ще усещате невероятна страст и желание за любов. Ако сте във връзка, ще има хармония с любимия човек, ако търсите нова любов, има шанс да я намерите, особено ако ви предстои пътуване.

Свързани статии

Козирог

Ще ви трябва много енергия не само в работата, но и за създаването на стабилни основи на вашата връзка. Ще се радвате на подкрепата на любимия човек, но не бъдете пасивни, защото това може да доведе до конфликт. Ако търсите нова любов, бъдете по-уверени в себе си. Липсата на самочувствие може да ви отдели от мечтаната връзка.

Водолей

Служебните задължения ще ви отделят от любимия човек. Тъй като предстои динамичен период, не забравяйте за половинката си и се опитайте да балансирате. За тези, които търсят нова любов, периодът до 26 октомври е подходящ за поставянето на ново начало.

Риби

Може да се чувствате по-емоционално уязвими в началото на седмицата. Добрата новина е, че до себе си имате човек, който ще ви подкрепя. Това ще ви накара да се чувствате особено близки. Предстоят хармонични и щастливи любовни дни за Рибите.

Снимки: Thinkstock

Коментирай
Здраве и красота