Интимно

Любовен хороскоп за 22 - 28 септември 2014

Раздвижване в положителна посока в сектора на любовта

22.09.2014г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

И при Везните новолунието ще доведе до благоприятни събития в сектора на любовта. Самотните ще имат възможност да срещнат нова любов. Ако имате връзка и искате промени в нея – действайте. Сега е моментът да отворите нова страница в сектора на любовта.

Скорпион

Ще имате желание да прекарате малко време насаме с любимия човек. За тези от вас, които имат връзка, дните са подходящи за романтично пътуване и изненади. Ако нямате половинка до себе си, но има някой, който е развълнувал сърцето ви, след събота ще постигнете напредък във взаимоотношенията с него.

Стрелец

За тези от вас, които нямат половинка, до четвъртък има възможност да ви завладее нова любов. Той ще ви изненада приятно и привличането между вас ще бъде вълнуващо и бързо като скоростта на светлината. Пригответе се за една еуфория от романтика. Ако имате любим човек до себе си, може би ще планирате някакво вълнуващо пътуване само за вас двамата.

Свързани статии

Козирог

До събота любовният ви живот може да бъде определен по-скоро като „тих“. Но след почивните дни, определено ще има повече раздвижване. Самотните Козирози е добре да бъдат по-социални, защото именно на някое събитие ще имат възможността да срещнат нова любов.

Водолей

За тези от вас, които имат половинка до себе си, предстоят сериозни разговори. Възможно е да вземете решения, които да доведат до драматична промяна. Отделете специално внимание на комуникацията. От нея до голяма степен ще зависят последващите събития.

Риби

През тази седмица вие и половинката ви ще бъдете заети с обсъждането на някакви финансови въпроси. Това може да е свързано с инвестиция, заем или ипотека. Опитайте се да балансирате и не забравяйте за романтиката.

Снимка: Thinkstock

Коментирай