Интимно

Некадърник в леглото – какво да правим?

Насоки в случай на лош късмет в леглото

07.10.2014г. / 16 28ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Случвало ли ви се е да попаднете на прекрасен мъж, който изглежда като принца от приказките, има чудесна професия, внимателен и забавен е, с приятна и привлекателна външност, но просто да не го бива в леглото?!

Това е истински ужас, особено ако във вашето сърце са се зародили симпатии и чувства преди да сте се натъкнали на нескопосаността му в леглото!

Какво можете да направите, за да подобрите положението, ако не искате да губите този мъж?

Поговорете

Ако все още не сте толкова близки, не е подходящо да карате направо с неудобните въпроси. Можете да го разпитате по заобиколен начин, за да разберете дали няма някаква причина нещата при него да стоят така.

Може да не е имал достатъчно партньорки и това да е предпоставка да не е уверен в себе си. Може да има физически проблем, който да възпрепятства доброто интимно представяне. Ако признае за психологически проблем, можете да се опитате да му вдъхнете кураж и да изразите разбиране.

Трудният разговор

Ако нещата продължават да вървят доста зле дори и след като сте обсъдили сексуалния провал помежду ви, трябва сериозно да поговорите с мъжа, ако искате да продължите отношенията си.

Все пак, връзката не се основава единствено на секс, макар че ако той е незадоволителен за единия партньор, това неминуемо ще се отрази в бъдеще на отношенията.

Секс играчки

При мъже с еректилна дисфункция, освен консултация с лекар и необходимите медикаменти (ако това се налага), добър начин да се справите с неудобството са секс играчките. Те разпалват въображението и предразполагат към сексуално освобождаване.

Стига и двамата да сте ОК с тази идея, защо не?

Свързани статии

Насоки

След като вече знаете кои са местата, на които обичате да ви докосват, а той все не ги открива сам, кажете му. Ако в това се състои сексуалната му некадърност, по-добре е да го насочите по някакъв начин, било вербално, било чрез физическо насочване. Така ще оптимизирате ефективността на интимния ви акт и ще допринесете не само за физическата наслада, но и за емоционалното ви сближаване.

Еротика

От време на време е добре да разнообразите малко с нещо по-така. Еротична книга или някакъв филм е подходящ избор.

Не се преструвайте

Един от най-лошите стимуланти на оргазма е преструването. Ако партньорът ви е некадърен в леглото, трудно открива любимите ви места, има проблеми с ерекцията и задържането и за по-дълго, преструването няма да реши проблема.

Скъсай с него

И накрая, за съжаление, ако нито една от техниките не помага, най-добре е да прекратите отношенията си с такъв човек, защото в крайна сметка нищо добро не може да излезе ако на вас ви е неприятно. Рано или късно бомбата със закъснител ще избухне.

Коментирай