Интимно

Кратка история на афродизиаците

Казанова консумирал по 50 стриди на закуска, за да бъде в отлична форма в спалнята

30.10.2014г. / 17 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Фугу

Фугу е причудлива риба, наричана още риба балон или риба таралеж. Въпреки че е смятана за една от най-смъртоносните риби, тя е приемана и като храна, която увеличава сексуалната възбуда. Разбира се тези риби трябва да бъдат приготвени от майстор-готвач, в противен случай могат да застрашат живота на консумиращия ги.

Балут

Балут е азиатски деликатес. Представлява оплодени яйца от патица, сварени в черупките си и сочени като натурална виагра.

Амбра

Интересно име за нещо, което ще предизвика вашата погнуса, но повишава половата мощ. Амбра е восъчно вещество, което се получава от храносмилателния тракт на кашалота. В някои арабски текстове също го описват като любовен стимулант.

Свързани статии

Амбра често може да бъде открита във водите или на брега на Бразилия, Мадагаскар, Африка, Малдивите, Япония, Индия, Австралия и други, а ако скоро е била отделена, има много силна и неприятна миризма.

Морски краставици

Това са морски животни с издължена форма. Поради високата концентрация на витамини и минерали, тези същества, които обитават морското дъно се смятат за секс стимулант или поне в Китай.

Урина на павиан

В Зимбабве също са намерили начин да премахнат сексуалните си проблеми. Местните хора приемали урина от павиан заедно с бира, която те си приготвят. Въпреки че ние не бихме пробвали точно този вид афродизиак, местните хора се кълнат в ефикасността на напитката с урина.

Снимка: thinkstock

Коментирай