Интимно

Коледни подаръци за нея според зодията

Какво показват звездите?

10.12.2014г. / 16 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Дева

Ако все още се колебаете какво да подарите за празниците на жена родена под знака на Девата, знайте че тя има съответно структуриран ум. За нея подходящи подаръци са тези, които могат да намерят приложение в работния й процес като техника, нова бизнес чанта, визитник. Но разбира се като всяка друга дама би се зарадвала и на нов аромат или красива дреха.

Везни

Жените Везни са едни от най-стилните в зодиака. Добре е предварително да се информирате за нейните вкусове. Избягвайте да купувате бижута и дрехи, които са претрупани. Везните са шармантни, но не и кичозни. Биха се очаровали и от подаръци свързани с изкуството, като вази, статуетки, картини, книги или гравюри.

Скорпион

Жената Скорпион може да бъде наречена загадъчна и това прави избора на подарък за нея по-труден. Харесва червените и черни дрехи, красивите бижута и стилните часовници, които допълват нейната същност.

Също така би се впечатлила от подарък със специално значение. Ако ще й поднесете бижу, нека то е с кристали или камъни, които да и донесат повече увереност, късмет, любов, креативност и т. н. Жената скорпион обича и да чете книги за личностно развитие, завладяващи романи, философски книги.

Стрелец

Представителките на зодия Стрелец обичат да пътуват. Пътуването е един чудесен подарък за тези дами. Биха се впечатлили от красиви и маркови дрехи и аксесоари, билети за концерт на любимата група. От друга страна те са любопитни и постоянно искат да надграждат своите познания. Ето защо всякакви образователни курсове също са подходящ коледен подарък за тях.

Свързани статии

Козирог

Нежните представителки на зодия Козирог са традиционалистки, с прагматично мислене и подходящи подаръци за наближаващите празници за тях са тези с практическа цел. Затова може да и подарите стилен аксесоар като бижута, шал, декорация за дома или кулинарна книга, ако обича да приготвя кулинарни изненади.

Водолей

Дамите Водолеи са независими и интелигентни. Обичат да пътуват, харесват творческите и луксозните подаръци, които докосват настроенията им. Биха се зарадвали и на подарък, който е с благотворителна цел. Узнайте какви са нейните интереси и предпочитания към музика и литература. Диск с музика и хубава книга също биха я зарадвали.

Риби

Тя е очарователна, романтична, потайна и приключенски настроена. На жената представител на зодия Риби поднесете празничен подарък, който да демонстрира вашия интерес и чувства към нея, който да й донесе незабравимо преживяване. Всичко красиво и необикновено ще я впечатли.

Снимки: Thinkstock

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Абе аз миналата година заложих на едно парфюмче, но не остана много впечатлена, по добре един дебел портфейл - страхотен подарък. Направо си е класа :D
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 2 rate down comment
BeSko ( преди 9 години )
никой не ви е виновен за ниските заплати..:) голяма част от богати са и добре образовани :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 2 rate down comment
Cveti ( преди 9 години )
Ха-ха Прав си Иван, а тези дето имат деца няма да купят подаръци на деца ами ще купят златно кулие за на стойност между 300 и 1000лв :) и накрая няма да имат и какво да ядат !Напълно съм съгласна - трябва да махнат редактора или да започнат да мислят - ако искат да им се посщеава страницата - човек наистина би се замислил над подобни сатии !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 3 rate down comment
Николай ( преди 9 години )
Така като ги пишете тези неща се замислете малко - тези които могат да си позволят да подарят подаръци на жена си като златно кулие са олигарсите, благодарение на които сега всеки български гражданин ще бъде натоварен с данъци надхвърлящи 5000лв. за годината, а самите олигарси няма да си направят и труда да отворят вашият сайт зада прочетат това - това ще бъде прочетено от средностатистическият българин със заплта между 500 и 700лв. и след като този българин си плати парното и тока ми кажете какво златно лолие ще купи на жена си със остатъкът от парите ??? Абсолютна малоумщина !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време