Интимно

Знаци, подсказващи флирт

И сигнали, които да изпратите в отговор

23.12.2014г. / 15 27ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Флиртът е един от най-честите начини да предизвикате нечие внимание. Невинен, срамежлив, дързък или скован – флиртът си остава основният знак, че някой ви харесва.

Но как да разпознаете знаците?

5 сигурни знака, че Той ви харесва

1. Прекрачва физическата бариера

Докосването е сигурен знак, че човекът срещу вас търси по-близък контакт. Ако сложи ръка на рамото ви, неволно докосне ръката, долната част на гърба ви или дупето ви, не се съмнявайте – той има известни намерения към вас.

Ако седите и си приказвате и неговите колене се допрат до вашите, това също може да се счете като знак за флирт.

2. Той ви дразни

Спомнете си как действаха момчетата в училище – винаги намираха начин да ви подразнят, за да привлекат вниманието ви и да ви покажат, че ви харесват без да изглеждат като глупаци. Това, което не знаят е, че наистина изглеждат така, поне в очите на жените.

Както и да е! Много мъже действат по този начин и като възрастни. От вас зависи дали ще се трогнете от такъв тип свалка. Но че е сигнал за мъжко внимание – сигнал е!

3. Той ви поднася малък подарък

Може да не е бижу, но е знак, че той търси да провокира интереса ви. Малките жестове са романтичен сигнал за привличане. Може пък и да е под формата на закачка, например да ви даде запалката си, която сте харесали.

4. Той игнорира телефона си

Ако водите разговор с мъж, който пренебрегва звъненето на телефона си заради вас, знайте, че това рядко се случва просто от учтивост. Трябва да знаете, че ако това се случи, неговото внимание е изцяло фокусирано върху вас.

5. Намира си причини, за да говори с вас

Ако сте били в една и съща компания в петък вечер и не сте имали достатъчно време да си поговорите, а той все намира начин да ви заговори оттогава, вероятно е защото ви харесва. Щом все извърта разговора към това да научи телефонния ви номер, електронната ви поща или да ви открие в социалните мрежи е ваш ред да разчетете знаците и да решите дали да отговорите на флирта.

3 знака за флирт, които вие трябва да изпратите

В случай, че вниманието ви е привлечено и искате да продължите играта, има някои сигнали, които неминуемо ще бъдат разчетени еднозначно.

1. Поласкайте го

Ако забележите неговите знаци, а вече сте го харесали, покажете му по най-първичния и животински начин, че откликвате на поканата за флирт. Подобно на поведението на маймуните, които пощят козината си, можете да пригладите косата му, ако някъде стърчи, да оправите яката на ризата му.

Свързани статии

2. Говорете тихо

Задушевният звук от тихия глас подсказва за вашия интерес. Агресивното поведение, включително говоренето се разчита като сигнал, че искате да въвлечете всички останали в разговора, не само него.

Затова, ако намерението ви е тъкмо обратното, покажете му интимност с понижен глас. Шепотът върши най-добра работа.

3. Не чакайте прекалено дълго, за да отвърнете на SMS-ите му

Много жени се хващат на предразсъдъците, че трябва да се правят на недостъпни и да не отговарят известно време на закачките на мъжете. Истината е, че това ги дразни.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )
vse slujebni , nali ? a az sam savsem li4no do ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота