В една връзка често е без значение колко близки сте с партньора и колко голямо е доверието между вас, защото има дребни неща, които винаги ще бъдат повод за ревност от страна на половинката.

Психиката на мъжа е програмирана така, че той да се стреми да бъде водещ, особено в любовта. Ето защо понякога ревнуват и от най-малкото. Вижте от какво най-често.

Женските вечери

Въпреки че партньорът ви също излиза по мъжки и има доверие във вас, женските вечери са нещо, което го кара да ревнува. В повечето случаи той няма да покаже, че му е неприятно, но през цялото това време, в което вие се забавлявате в някой клуб, него ще го тормозят мисли за това какво може да се случи с някой друг.

Смеете се на шегите на друг

В приятелска компания сте, разговаряте помежду си, но един от приятелите ви определено знае как да ви накара да се смеете от сърце. За партньора ви това не е просто един добродушен клоун, а някой, който отнема вниманието ви от него.

Среща с бившия

Вие сте само приятели и понякога пиете кафе? Рядко ще попаднете на мъж, който няма да прояви ревност от бившата ви половинка. Помислете как вие бихте се почувствали на негово място.

Най-добрият ви приятел

Няма значение дали сте близки с него от детските ви години и че го приемате като брат. За партньора ви винаги ще има доза на съмнение за това дали някога сте имали нещо интимно с най-добрия си приятел и дали в някакъв етап няма това да се случи. Шансът, да не ви ревнува от него е само ако най-добрият приятел е гей.

Защото мъжете не харесват най-добрите приятели на половинките си, също както жените най-добрите приятелки на любимите си.

Още по темата

Обедите с колегата

Представете си как обядвате и партньорът ви позвънява. Разменяте си поздрав и споделяте че обядвате с колегата X. Дори и да знае, че между вас няма нищо, новината, че се храните заедно няма да му допадне. Но той отново ще запази добър тон и хладнокръвие и няма да покаже ревността си.

Кратките пътувания в летните дни с приятелите

Успели сте да убедите шефа си за 2 дни отпуск и веднага планирате нещо лудо край морето с приятели. За съжаление партньорът ви няма как да избяга от служебните задължения. Не само, че не може да отложи ангажиментите си, но определено това ще бъдат едни от най-дългите му и неприятни дни.

Ваканция, море, хора всякакви. Заплахата да срещнете някой специален, да правите секс е голяма и той го знае.