Всеки си задава този въпрос – добър ли съм наистина в леглото? Чудим се дали правим нещата както трябва, получава ли се химията между нас, пасваме ли си и дали той или тя се възбужда от мисълта за нашето докосване.

Ето няколко съществени признака, че сте истински звяр в леглото!

Ако той е стегнал ръцете и краката си

Едно от най-ясните и неоспорими доказателства, че половинката ви е в екстаз от вашите ласки е, когато изпъне и стегне крайниците си като струни. Ако видите вашият партньор да го прави, бъдете сигурни, че той е на седмото небе!

Обърнете внимание какво точно го кара да изпада в това състояние и го прилагайте във всеки удобен момент!

Той иска да го направите отново и то веднага

Ако сте взели ума на гаджето си, той няма да иска хубавият миг да приключва. Той е толкова възбуден от вас, че мисълта да повторите всичко още веднъж е първото, което се стрелва в ума му и вие трябва да сте много поласкана.

Той става закачлив и гальовен след това

Типично мъжки знак на задоволство е, когато той започне да се гушка във вас, да търси близостта ви по нежен начин. Това е израз не просто на любов, а на истинска възхита от уменията ви на любовница.

Още по темата

Той е много чувствителен през деня

Ясен знак, че сексът с вас е нещото, за което той мисли по цял ден е ако ви пише мили съобщения, обажда ви се просто за да ви чуе или ви пише закачливи имейли. По този начин мъжете изразяват нетърпението си да ви имат отново по начина, с който сте им доставили върховно удоволствие.

Той ви казва, че сте страхотна

Ако имате съмнения, сега е моментът да ги изчистите. Мъжете правят всякакви комплименти, за да ви вкарат в леглото, но ако не сте се справили добре там, надали ще ви кажат, че сте страхотна тигрица под завивките. Чуете ли този комплимент, бъдете щастлива – имате отлична оценка!

Беше страхотно и за вас

Все пак, важно е и как се чувствате вие. Ако сте се почувствали главозамайващо, значи сексът си е бил наистина страхотен. Хубавите емоции обикновено се получават взаимно. Трудно би се получило на единия да му е добре, а другият да е броил минутите до края.

Той се опитва да направи нови движения

Вероятно вие сте го впечатлили и той иска да блесне също с нещо ново. Повечето мъже са конкурентни по природа. Те винаги искат да могат повече, да дават и да получават повече. Представете си колко впечатляващо е било представянето ви, щом той се стреми да ви догони, за да не изгуби по точки.

Е, истински звяр ли сте в леглото?