Интимно

Кои дами от зодиака са магьосници в любовта?

Това са представителките на зодия Рак, Близнаци и...

03.04.2015г. / 13 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

В любовта често се доверяваме на своя вътрешен глас и понякога на астрологията. Според звездната карта някои от представителите на отделните зодии са големи магьосници в любовта. Днес споделяме кои са най-големите съблазнителки в зодиака.

Лъв

Не е случайно, че първи в списъка с най-големите съблазнителки са представителките на зодия Лъв. Жената, родена под знака на тази зодия е истинска лъвица. Тя има невероятна харизма, чар и завладяваща усмивка.

Знае как да управлява всеки свой актив, когато иска да покори нечие мъжко сърце. Всеки неин жест, начинът, по който се движи и разговаря и придават финес. Освен това жената Лъв обича много да се забавлява, което означава, че с нея никога няма да ви бъде скучно.

Когато на пътя й се изправи нова любов, тя не е готова да губи. Що се отнася до сексуалните преживявания, които ви очакват с представителка на тази зодия, бъдете готови за огнени страсти.

Близнаци

Следващите в списъка на вълшебните прелъстителки са дамите, родени под знака на зодия Близнаци. Те притежават една естественост и приятелски подход към силния пол, който винаги прави впечатление.

Изключително остроумни, очарователни и забавни са. Добри комуникатори са и разговорите с тях винаги са пленяващи и интересни. Дамите Близнаци са най-харизматичните от целия зодиак и именно с това си излъчване най-напред приковават погледите към себе си.

От друга страна са и много позитивни и романтични. Когато се влюбят могат да бъдат много страстни, любвеобилни към партньора си. В секса обичат разнообразието и отдадеността на партньора и определено може да се каже, че са едни от най-добрите любовници.

Скорпион

Няма как да не споменем и представителките на зодия Скорпион. Където и да отидат, те винаги биват забелязани от мъжете. Жената Скорпион не се нуждае от много време, за да примами поредната си жертва и да я спечели.

Тя е добър оратор, интересен събеседник и когато в това включи и своите изискани маниери, определено оставя мъжете без дъх. Притежава известна доза потайност, което още повече влудява представителите на силния пол. И не на последно място, жените Скорпиони харесват продължителния и страстен секс.

Свързани статии

Рак

Жените Раци имат хаплив характер. Техният темперамент почти винаги бива забелязан от мъжете. Когато искат да спечелят нечие мъжко сърце, те знаят как да се държат, за да оставят без дъх противоположния пол.

За представителките на зодия Рак е важно да бъдат забелязвани и желани. Много рядко флиртуват само с един обожател, защото може да се каже, че обичат играта в любовта. Добри слушатели са и често мъжете се допитват до техните съвети.

Почти винаги започват своите любовни връзки с добро приятелство, защото жените Раци умеят да се свързват с партньорите си не само на физическо, но и на духовно ниво. В леглото са чувствени и изобретателни.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
Данчо от жк"Мла ( преди 9 години )
Имах гадже зодия "Близнаци"....ега ти ужаса!? Пиеше повече уиски от мене а в кревата егаси дървото.....Разкарах я защото щях да откача!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар