Интимно

Любовен хороскоп за 6 – 12 април 2015

Любовта се пробужда

06.04.2015г. / 10 35ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Везни

Обвързаните Везни ще останат приятно изненадани. В събота любимият човек може да реши да изследвате нови хоризонти заедно. Отворете съзнанието си и приемете предизвикателството.

Скорпион

Тези от вас, които се намират във връзка, ще бъдат зарадвани от партньора си с новина, свързана с финансови приходи. Моментът е подходящ да обсъдите общо съжителство или брак. Вие също може да се усещате по-сигурни да разкриете вашите желания и чувства. Действайте и няма да съжалявате.

Стрелец

Любовта е във въздуха! От тази събота до 7 май ще се радвате на един специален период в любовта. Ще се чувствате на седмото небе от любов. За тези от вас, които се намират в неангажираща връзка, взаимоотношенията може да се превърнат в нещо повече от секс.

Козирог

Вълнуваща ще бъде седмицата и за Козирозите. На хоризонта се задава офис романтика, на която няма да можете да устоите. Късметът ще е с вас през следващите няколко седмици, затова впуснете се в приключението. Ако имате любим човек до себе си, дайте си повече време заедно.

Свързани статии

Водолей

Без значение дали сте обвързани или не, животът ви ще бъде изпълнен с романтика. В сряда Юпитер ще окаже влияние върху 7-ия дом на партньорство. За обвързаните Водолеи това означава, че връзката ще се развива хармонично. След събота самотните имат големи шансове да срещнат своята половинка.

Риби

За тези от вас, които са обвързани предстоят неочаквани решения, свързани с финанси. Ще почувствате и силно желание да се насладите на удобствата и уюта в дома. Не забравяйте и за малките романтични жестове към партньора.

Снимки: thinkstock

Коментирай