Интимно

Любовен хороскоп за 13 – 19 април 2015

Не са изключени конфликти в сектора на любовта

13.04.2015г. / 09 36ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Везни

Въпреки че комуникацията може да не е най-силната ви страна през тази седмица, опитайте се да поправите тази грешка през почивните дни. Позицията на Луната в събота предполага че вие и половинката ви може да опитате нещо ново заедно.

Също така, ако скоро сте срещнали някой, който е развълнувал сърцето ви, следващите няколко седмици може да се окажат много вълнуващи в любовта.

Скорпион

Що се отнася до това какво усеща сърцето ви, може да не се доверявате напълно на собствената си преценка. През тази седмица много Скорпиони ще претърпят разочарование в любовта. Възможно е да откриете че до себе си имате грешен партньор.

Стрелец

Имате някакви нереалистични виждания за живота и любовта. Това ще ви накара да блокирате всяка възможност за добре прекарано време с партньора. Опитайте се да елиминирате тъмната страна на нещата и позволете на половинката ви да бъде до вас. Въпреки това балансът между реалността и идеализма е възможен.

Козирог

Отговорностите на работното място може да се окажат пречка в любовния живот. Възможно е да се наложи да отмените плановете с любимия човек за следващите дни. По възможност дайте приоритет на работата си, за да може след това да се радвате на романтика и спокойствие с партньора.

Свързани статии

Водолей

Ако имате определени лични стремежи, възможно е да не получите нужната подкрепа от любимия човек. Това може да е причина да изпитате редица страхове, засягащи вашата връзка. Опитайте се да поговорите с партньора или поискайте съвет от близък приятел.

Риби

За тези от вас, които се намират във връзка е време да започнат да гледат по-реалистично на любовта. Ще възникнат въпроси, които не търпят отлагане. Въпроси, свързани с любимия човек, вашето общо бъдеще. Помислете добре върху това какво искате, но бъдете реалисти. Фантазиите понякога могат да се окажат погрешно примамливи.

Снимки: Thinkstock

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )