Интимно

Няколко типа самотни жени в любовта

А вие от кои сте?

21.05.2015г. / 15 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Това дали сме щастливо обвързани или не, до голяма степен зависи от цялостния ни подход към живота. Има няколко типа жени, които сякаш са обречени да нямат постоянен партньор до себе си. А вие като какъв тип бихте се определили?

Романтичната

Този тип самотни дами вярват не само в принца на белия кон, но не спират да търсят своята сродна душа. Те се нуждаят от постоянни жестове, които да показват, че и партньорът им е романтичен, забравяйки често, че понякога отсрещната страна не се нуждае от романтика.

Придирчивата

Този тип жени често биват наричани кучки. За тях е изключително трудно да намерят партньор в любовта или ако това все пак се случи, връзките им не продължават дълго време. Приятелите и близките им напомнят, че са твърде взискателни при избора на партньор, но за кучката това са просто списък от изисквания, които ако избраникът й не покрие, няма място в живота й.

Тази, която винаги намира време за срещи

И въпреки това е самотна в любовта. Този тип жени не подбират партньорите, с които се срещат и често остават разочаровани. При тях за разлика от придирчивата, липсват стандарти.

Фениксът

Птицата феникс се свързва с прераждането. Жените, които могат да нарекат себе си феникс, излизат от любовното разочарование както тази необикновена птица от пепелта. Заредени с нови сили те не спират да вярват в любовта.

Безразличната

За този тип жени самотата сякаш няма време. Те вярват в съдбата и чакат тя да доведе при тях следващата любов.

Алфа жената

За този тип жени е характерно, че те са силни, независими, съсредоточени върху работата. Тези открояващи ги черти на характера често ги обричат на самота в любовта, защото мъжете просто се страхуват да бъдат до по-силни жени.

Фаталистката

Тя има поредица от неуспешни връзки. Това е създало между нея и противоположния пол една невидима стена. Срещайки нов партньор, тя винаги е убедена, че връзката е обречена на неуспех, както предната.

Свързани статии

Обърканата

Тя е купонджийка, обича живота и днес търси едно в любовта, а утре друго. Постоянните й колебания и предлагат много мимолетни забавления, но не и сериозна връзка в любовта.

Интересчийката

Този тип жени обичат лукса, искат да бъдат заобиколени от него и търсят партньор, който да им осигури висок стандарт на живот.

Коментирай
5 rate up comment 1 rate down comment
да го напиша и тук ( преди 8 години )
*** верно ли си вервате, като пишете подобни простоти?!Коя от вас е такова просто клише (парче), та ги бълва такива?ВСЯКА ЖЕНА, КОЯТО ИСКА, МОЖЕ ДА ИМА ПОСТОЯНЕН ПАРТНЬОР.ВСЯКА ЖЕНА, СТИГА ДА ПОИСКА, МОЖЕ ДА ИМА ПАРТНЬОР!ВСЯКА, КОЯТО ИСКА, МОЖЕ ДА СЕ ОМЪЖИ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар