Интимно

Любовен хороскоп за 25-31 май 2015

Любовният климат няма да бъде слънчев за някои представители на зодиакалните знаци

25.05.2015г. / 13 15ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istockphoto.com

Снимки: istockphoto.com

Везни

Когато става въпрос за любов, през тези дни „очаквайте неочакваното“. Уран, която е планетата на внезапните развития, ще ви предложи много изненади в професионален план. Преди да вземете крайно решение, обсъдете предложението с партньора, за да не се почувства пренебрегнат.

Скорпион

Нищо не е ясно, когато става дума за въпроси свързани с любовта. Ще се почувствате така, сякаш не можете да се доверите на собствената си преценка. Колебанията ви идват от съмнения, свързани с любимия човек. Не прибързвайте с действията и обмисляйте добре всяко действие на партньора.

Стрелец

Любовният живот на Стрелците ще бъде истински огън. Ще има много поводи за страст, романтика, но и не са изключени конфликтни ситуации. Въпреки всичко това, седмицата ще завърши спокойно за двама ви.

Козирог

Точно когато си мислите, че всичко върви чудесно между вас и вашия партньор, тази седмица ще усетите рязка промяна във взаимоотношенията ви. Възможно е да настъпи неочаквана ситуация, която да бъде извън вашия контрол.

Свързани статии

Водолей

Меркурий продължава да се движи ретрограден през вашия сектор на романтиката. Това ще се усети като напрежение между вас и любимия човек. Мълчанието може да бъде разочароващо и за двама ви, но е по-добрата алтернатива пред думи, които могат трайно да наранят.

Риби

Каквото и да правите, разграничете любовта от парите през тази седмица. Възможно е любимият човек да поиска от вас определена сума и да няма лоши намерения. Обмислете добре решението си и ако е необходимо поговорете.

Снимки: istockphoto.com

Коментирай