Интимно

Любовен хороскоп за 3-9 август 2015

Динамика и ново начало в любовта

03.08.2015г. / 17 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Приятелство и секс. Пред това предизвикателство ще бъдат изправени много Везни през тази седмица. Дали да се впуснете в това приключение? Дилема, която трябва да разрешите по разумен начин, за да не останете разочаровани, не защото липсват чувства от двете страни, а може би защото има обстоятелства, които пречат или поне на този етап.

Скорпион

Ако се намирате във връзка може да се почувствате така, сякаш любовта ви е загубила своя блясък. Има объркване на мисли, чувства и желания. Може да поправите ситуацията, ако добре обмислите взаимоотношенията си и разбира се ако намерите добра комуникация с половинката си.

Стрелец

Ще ви вълнуват въпроси свързани с кариерата и ще се нуждаете от съвета на любимия човек. Ще усетите не само подкрепа от страна на любимия човек, но в негово лице ще откриете един добър съветник. Въпреки че може да има моменти на разногласия, това преоткриване ще задълбочи любовта ви.

Козирог

През тази седмица ще ви вълнуват финансови въпроси. Възможно е да се появяват разногласия по отношение на общия бюджет и парите, които искате да инвестирате. Обмислете добре решенията си и не позволявайте на тези грижи да изместят романтиката.

Свързани статии

Водолей

Ако сте започнали нова любовна връзка, във вторник ще почувствате прилив на любов, положителна енергия и желание за нови вълнуващи моменти. Възможно е да обсъдите и важни въпроси. Изобщо седмицата започва динамично за вас в любовта. Всички тези ваши усещания ще ви помогнат да подобрите взаимоотношенията с любимия човек.

Риби

Ако нямате партньор до себе си, то през тази седмица имате реални шансове да срещнете любовта. Той ще се окаже не само по-различен от вас, но и доста интересна личност. В случай, че вече имате любим човек, след петък комуникацията помежду ви ще се подобри значително.

Снимки: istock

Коментирай