Колкото и да отричат дамите има неща, които те тайничко искат в леглото. Понякога тези неща са неприлични, друг път са социално неприемливи или пък скандални. 

С каквито и клишета да определя тези желания обществото, те са налице. Затова, господа, съобразете се с желанията на любимите си дами и осъществете тайничките им желания!

Да бъдат доминирани

Колкото и стремежът към еманципация да е префасонирал мисленето на съвременното ни общество, жените си остават жени. Тайно всички искат да бъдат такива в истинския смисъл на думата. 

Дори да се налагат в ежедневието, през нощта в спалнята искат да обърнете ролите си. Покажете й, че е подвластна на мъжката сила. Ще преоткриете любовната игра, гарантирано!

Леко пошляпване

Казваме „леко“ с надеждата да не бъде изтълкувано като подтикване към садо-мазо. Игриво я напляскайте по дупето, бедрата. Дръпнете косата й назад. Ухапете я по врата или глезените. Покажете й, че разбирате желанието й да бъде по женски уязвима.

Малко мръсни приказки

 

Много е забавно, а и разгорещява играта. Мръсните приказки може и да ви се струват неприемливи, но ще се убедите колко добре действат, прошепнати в ухото, тайничко само между вас.

Причината е проста. Жените са с богато въображение, те са вокални същества. Имат нужда да разберат какво възнамерявате да направите с тях. Загатнете намеренията си, но не пропускайте да я изненадате! Не й казвайте всичко – подгответе я частично, останалото нека остане за десерт!

Женска доминация

Все пак има и жени, които обичат да доминират в леглото. Най-често това са жените, които в ежедневието имат желание за проява на твърдост, но не съумяват да сбъднат желанията си. 

Позволете им да вземат надмощие в леглото. Доставете им това удоволствие. Пък и често властните мъже обичат да се чувстват доминирани от нежните си половинки в секса, така че би трябвало да се окаже доста забавна игра! Опитайте!

Целувайте я по време на същинския акт

Много мъже забравят за нежностите и целувките по време на кулминационната игра. Съсредоточаването в стремежа към върховната наслада е важно, факт. Но всяка жена иска да бъде целувана и милвана до самия край на сексуалната игра.

Накарайте я да се чувства ценена, обичана и желана. Просто е – целувайте я!

Повече орален секс

Много мъже имат погрешно схващане за оралния секс. Те очакват дамите да им доставят това удоволствие като част от любовната игра, но рядко се сещат да върнат жеста. Дори да го направят, то е доста краткотрайно. 

Тайничко вашата половинка иска тази наслада по-продължително. Дарете й я!Повече фантазия

Няма човек, който да няма сексуални фантазии. Просто е невъзможно! Дори да не става дума за извратени блянове, фантазиите са налице. Попитайте я за нейните фантазии и ги сбъднете, стига да нямате нищо против. 

Още по темата

Изживяването на тайните желания в секса е най-мощното и сплотяващо средство за сближаване между партньорите.

Малко ексхибиционизъм

На много дами им харесва рисковата любовна игра. Представят си как правят секс на място, където могат да бъдат безцеремонно заловени. Дори да не стигнете съвсем до акт, можете просто да притиснете половинката си на подходящо място и да разпалите страстта. Останалото можете да довършите на по-усамотено място. Пак е секси!

Снимки: iStock