Нека си го кажем честно – и мъжете, и жените изневеряват. Никой не е застрахован от това утре да стане рогоносец.

Невинаги е лесно да хванеш половинката си, ако го подозираш в изневяра, но трябва да признаем, че жените са по-изобретателни в изкуството на прелюбодейството и много по-трудно могат да бъдат хванати от партньорите си.

Жените просто се справят чудесно в това да не оставят следи. Свикнали са да мислят за всичко, да обръщат внимание на детайлите и думите. Затова са много по-подготвени от мъжете в прикриването на злодеянието.

Ето няколко причини за превъзходството на жените в прикриването на изневярата:

1. Жените са гледали достатъчно сапунени сериали, за да знаят какво точно да направят.

В тези филми се отделя толкова много време на детайлите, мислите и реакциите на героите, че няма как една прелюбодейка да не си вземе поука от филмите.

2. Жените са свикнали да дават фалшиви телефони.

Телефони, имейли, фейсбук профили – жените дават всякакви фалшиви контакти, когато не харесват някой мъж. Затова е и по-лесно да прикрият следите си. Благодарение на всички тези свои фалшиви идентичности, могат да извършат нещо лудо по всяко време без да бъдат спипани на местопрестъплението.

3. Винаги, когато миришат на мъжки парфюм могат да излъжат, че просто са минавали през парфюмерията и са пробвали разни аромати. За подарък на любимия, разбира се!

Всички мъже знаят как жените обожават да се мотаят безцелно по магазините. Защо да не влязат да се понапръскат с някой тестер?!

4. Винаги разполагат със средства, които да прикрият миризмата.

Снимка: iStock

В женската чанта има гримове, парфюми, дезодоранти, ексфолианти, кремове, лосиони – всички те могат да помогнат в прикриването на следите от мъжка миризма, разрошена коса, развален грим, в случай че сте се отдали на прегрешение посред бял ден и трябва да се връщате при мъжа си.

5. Жените са емоционално по-интелигентни.

Имаме предвид, че те са много по-интуитивни от мъжете. Затова и една жена би разбрала много по-бързо, ако мъжът й изневерява.

Още по темата

6. Една жена никога няма да използва дебитната или кредитната си карта, ако върши забранени неща.

Мъжете са подозрителни, особено що се отнася до парите. Те са склонни да проверяват движението по сметките на жените си. Така много лесно могат да хванат прелюбодейката. Но жените не биха го допуснали – те просто плащат кеш в такива моменти.

7. Ако изневеряват, жените не биха го направили чрез сайт за запознанства.

Според статистиката, мъжете са много по-чести посетители на сайтовете за запознанства. Факт!