Интимно

Кога онлайн срещите не са за вас?

Когато имате нереални очаквания

22.09.2015г. / 13 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Докато някой хора нямат вяра в сайтове за запознанства, други не разполагат с време или не намират за вълнуващо да комуникират с някой по различен начин.

Онлайн запознанствата безспорно са един лесен начин да контактувате с различни хора от противоположния пол. Но дали сте готови за тази стъпка? Тук са някои сигурни знаци, че тези срещи не са за вас.

Имате нереални очаквания

Онлайн срещите са забавни, но не ви гарантират създаване на сериозни взаимоотношения. Ако търсите любовта си, искате непременно да създадете красива връзка, не залагайте прекалено големи надежди на онлайн запознанствата. Възможно е да откриете именно там партньора си или да се разочаровате.

Не се учите от грешките си

Онлайн запознанствата са един голям проба-грешка експеримент за запознанства. Те не са кой знае колко различни от срещите в реалния живот. Ето защо е важно да преосмислите грешките си и да не правите стари грешки отново и отново.

Може да се окаже трудно да се прецени искреността на човека

Онлайн запознанствата предлагат една широка гама от типажи личности. Когато не контактувате лице в лице с човека, трябва да знаете, че е много трудно да прецените искреността му. Ако не сте готови да поемете този риск, не пристъпвайте към тази крачка.

Вие сте твърде срамежливи

Онлайн запознанствата определено са изпълнени с много вълнения и ако вие не може да наречете себе си смели и да се покажете пред напълно непознат човек, вероятно ви трябва време да помислите. Тези срещи трябва да бъдат приятни за вас и да ви зареждат, а не да ви карат да се чувствате дискомфортно.

Вие сте нетърпеливи

Един от минусите на онлайн срещите е, че отговорите, които искате невинаги идват веднага. Всеки има своите ангажименти и е възможно с дни да чакате обратна връзка от отсрещната страна.

Свързани статии

Не искате да разкривате нищо за себе си

Когато решите да се срещате с някой онлайн, вие по същество предприемате стъпки за изграждане на отношения с него или нея. Ако не сте готови да разкриете една минимална част от себе си, да се представите като личност и разбира се да потърсите обратна връзка за човека срещу вас, не предприемайте тази крачка.

Правите това поради погрешни причини

Търсите ли контакт с някого, само за да ви заведе на вечеря, бар? Или може би искате да се похвалите на приятели колко успешни сте с противоположния пол? Тогава онлайн запознанствата не са за вас.

Снимка: istock

Коментирай
Свободно време