Интимно

Любовен хороскоп за 21-27 септември 2015

Венера и Марс ще помогнат много за хармонизирането на взаимоотношенията

21.09.2015г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
 Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Меркурий се движи ретроградно през сектора на партньорствата. Възможно е хармонията между вас и половинката ви да бъде нарушена. Самотните ще положат всички усилия, за да създадат нови познанства. Въпреки това, шансът през тази седмица да срещнат нова любов е минимален.

Козирог

Самотните Козирози копнеещи за нова любов ще останат разочаровани. Дори и да срещнете някой, невъзможността ви да изразите по подходящ начин своите желания, ще ви постави в позицията на чакащи. Други, които скоро са започнали нова връзка, може да се разочароват от половинката си. За Козирозите с дългогодишни връзки седмицата ще бъде хармонична.

Снимка: istock

Водолей

За някои от вас, които търсят нова любов, има шанс да се запознаят с някой интересен човек, който по всяка вероятност живее зад граница. Сериозно обвързаните представители на зодията ще прекарат една хубава седмица с любимия човек, но само ако са готови да отдадат нужното внимание и време.

Свързани статии

Риби

Служебните ангажименти ще отвлекат вниманието ви от любовта. Това може да подразни половинката ви и да наруши хармонията в любовта ви. Опитайте се да бъдете по-гъвкави. Ако сте самотни и търсите нова любов, бъдете по-тактични при запознанствата.

Коментирай
Здраве и красота