Интимно

Любовен хороскоп за 21-27 септември 2015

Венера и Марс ще помогнат много за хармонизирането на взаимоотношенията

21.09.2015г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
 Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ако нямате половинка до себе си, за вас предстоят вълнуващи и романтични дни благодарение на Венера и Марс. От друга страна тези Лъвове, които се радват на половинка до себе си, ще започнат да кроят големи планове за бъдещето. Дните са благоприятни и за романтични пътувания.

Дева

Тези от вас, които скоро са открили нова любов, със сигурност са нетърпеливи да се насладят на романтичните и страстни моменти с половинката си. За някои от вас, които са самотни, има шанс приятелство да се превърне в нещо красиво и романтично. От друга страна, Юпитер ще ви предпази от главозамайващите сили на любовта, които могат да ви доведат до нежелани грешки.

Снимка: istock

Везни

Липсата на комуникация от ваша страна може да създаде конфликт с половинката ви. Знайте, че позицията на Венера и Марс са във ваша полза, затова се постарайте повече, ако искате да имате романтична седмица. Ако на този етап се намирате на различни вълни с партньора, изчакайте търпеливо този период да премине.

Скорпион

За обвързаните Скорпиони дните ще са вълнуващи и хармонични. Необвързаните е малко вероятно да срещнат нова любов. Ангажиментите им от служебен характер отнемат голяма част от времето и енергията им за нови контакти.

Коментирай
Здраве и красота