Интимно

Любовен хороскоп за 12-18 октомври 2015

Сексуалната ви енергия е на високо ниво

12.10.2015г. / 14 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Комуникацията с партньора ще вземе положителен обрат след понеделник. Заедно, вие ще бъдете в състояние да разговаряте и обсъждате важни въпроси, което в последните седмици не е било възможно. Избягвайте рисковите инвестиции и харчове. Следващата седмица ще настъпи яснота и в тази посока за двама ви.

Дева

С много сексуални преживявания ще бъде изпълнена и седмицата на Девите. Периодът е подходящ да се отдадете на вашите скрити желания и да преодолеете физическите граници заедно, за да достигнете ново ниво на интимност. Но не само това, ще фокусирате вниманието си върху общото ви бъдеще и това, как да бъдете наистина щастливи.

Снимка: istock

Везни

Позицията на Луната ще ви помогне да осъществите някаква промяна в личен план и половинката ви ще ви окаже своята подкрепа. Също така, за някои представители на зодията това може да е нова любов. Що се отнася до сексуалния ви живот, ще имате възможността да преоткриете сексуално себе си и любимия човек.

Скорпион

Ако се намирате във връзка, вие и половинката ви ще започнете нов проект. В случай че нямате сериозна връзка, но водите сексуална такава, в петък нещата могат да се променят. Важно е да нямате нереалистични очаквания за развитието на тези взаимоотношения.

Коментирай