Интимно

Любовен хороскоп за 26 октомври – 1 ноември 2015

Романтика, страст и възможност за нова любов

26.10.2015г. / 12 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Какво искате да постигнете в любовта? От какво се нуждаете във вашата връзка? Това ще са само част от въпросите, които ще вълнуват различните зодиакални знаци през тази седмица. Вижте повече в любовния ни хороскоп.

Овен

Планетите ви дават своята подкрепа и това ще ви помогне да разкриете чувствата си или по-сериозните си намерения към вашата половинка. Ако има нещо, което сте крили досега от любимия човек, моментът е подходящ да го разкриете. Хубавото е, че той ще ви подкрепи, ще засили чувствата си към вас и ако е имало някакви бариери помежду ви, вече няма да ви пречат.

Телец

Ще се чувствате така, сякаш сте на крилете на любовта. Пълната Луна във вашия знак ще ви направи по-емоционално отворени, отколкото сте били досега. Споделете на любимия човек, как се чувствате. След петък вашите любовни желания ще станат реалност. Само си пожелайте силно и Вселената ще бъде на ваша страна.

Снимка: istock

Близнаци

Тази седмица ще бъде изпълнена с въпроси за обвързаните представители на зодията. Дайте си време и обмислете всичко много добре. Какво ви дава тази връзка? Любимият човек храни ли душата ви? Сексът секс ли е или просто физическо присъствие? Помислете и ако е необходимо поговорете с половинката си.

Рак

Социалният и любовният ви живот ще вървят повече от добре. След вторник ще се почувствате така, сякаш във всеки един момент може да разчитате на вашите приятели и любимия човек. Имате подкрепата на звездите, затова планирайте някаква романтична изненада за любимия човек и се насладете на любовната магия.

Коментирай