Всичко за зодиите

Кои са трите зодии, които често остават сами в любовта?

Близнаците са едни от тях

05.11.2015г. / 17 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Какво определя щастието ни в любовта? Дали е съдбата, характерът ни, а може би зодиакалният знак, под който сме родени. Според астролози зодията влияе на всеки аспект от нашия живот, включително и на любовта и брака ни.

И ако има такива, които са истински късметлии и Купидон често ги посещава, то има и представители на зодиакалните знаци, които често са самотни в любовта.

Близнаци

Един от най-интересните зодиакални знаци е първи в списъка със самотните в любовта. Представителите на тази зодия са очарователни. Те винаги знаят как да привлекат вниманието на противоположния пол. Обичат да флиртуват, а влюбят ли се, може да е за цял живот. Обичат да правят комплименти, но и да получават.

Като колоритни личности те биха се впечатлили от партньор, който да ги вдъхновява по някакъв начин или да буди в тях възхищение. В любовта винаги са водени от своите емоции и чувства и нерядко се насочват към партньори, които имат връзка или вече са встъпили в брак. Това съвсем не отказва влюбения Близнак от идеята да продължи с опитите да получи любов, която не съществува.

Той или тя са готови да страдат, но не и да се откажат от идеята, че обстоятелствата могат да се променят в тяхна полза. Емоциите им, които ги карат да летят в облаците и да гледат през розови очила, ги подвеждат да се влюбят силно в личност, която по някаква причина не е достъпна за тях. Приемат че времето, търпението и емоциите, които ще жертват ще им донесат щастие.

Уви, когато това не се случи, те са в състояние да агонизират дълго време, в което не биха могли да отдадат сърцето си на друг. Ето защо родените под знака на Близнаци често са самотни в любовта.

Лъв

Те са енергични, обичат да бъдат в центъра на вниманието, свободолюбиви са и не приемат рутината, особено в секса и любовта. Родените под знака на зодия Лъв лесно привличат вниманието на противоположния пол. Желанието им за постоянно забавление и флирт, разкрива много възможности пред тях за сексуални връзки.

В желанието си да задоволят своите нужди рядко се замислят за отсрещната страна и за това дали не нараняват някого. Трудно се влюбват истински, но когато това се случи, са готови да жертват всичко в името на любимия.

Лъвът е ревнив, понякога твърде много и е в състояние да действа разрушително, ако се усъмни в коректността на партньора си. Тъй като не понася да бъде сам е готов да бъде във взаимоотношения с някой, който не е на сърцето му. Въпреки това, той е самотен, дори когато има някой до него.

Водолей

Те пленяват със своя чар и интелигентност. Но дали това им помага да бъдат щастливи в любовен план? За родените под знака на зодия Водолей е характерно, че почти винаги си избират неподходящи за тях половинки. Винаги тръгват с нагласата, че той или тя ще отговарят на техните изисквания за партньор, защото за тях е важно партньорът им да бъде на високо интелектуално ниво.

Свързани статии

Големите очаквания ги поставят в графата разочаровани и самотни. Ето защо понякога изглежда така, сякаш се лутат в любовта. Не живеят по правила и не действат по такива, когато става въпрос за създаването на щастлива връзка. На моменти крият дълбоко чувствата и емоциите си, но когато са привлечени от някого, са изключително настоятелни, дори и да търсят само секс.

За Водолея е важно да има постоянна тръпка във връзката си, в противен случай е склонен към изневери, които често завършват с разпад на взаимоотношенията и чувство за самота.

Снимка: istock

Коментирай
5 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
До ,,,: vseki pat kato cheta tvoi komentar se ujasqvam kak moje da ima tolkova prosti hora
отговор Сигнализирай за неуместен коментар