Интимно

Знаци, че се срещате с недорасъл мъж

Недай боже да кажете думата „брак“ в негово присъствие!

19.11.2015г. / 17 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Срещате се от известно време с мъж, който обаче не се държи особено мъжки? Забелязали сте поведението му, но не сте напълно уверени, че гаджето ви се държи детински. Сексът е страхотен, но вие имате нужда от истински мъж до себе си, който е сериозен и с твърди намерения.

Ако имате съмнения, че приятелят ви не е съвсем пораснал, вижте признаците на мъжка незрялост!

Той избягва сериозните разговори

Хубаво е да си прекарвате приятно времето, да не мислите за лоши неща или пък да се натоварвате с отговорни за разискване теми, но и такива моменти трябва да има. В крайна сметка животът не е само цветя и рози.

Да не говорим, ако е дошъл моментът двамата да изясните какво очаквате от връзката. Ако гаджето ви всячески избягва темата е или недорасъл, или умишлено няма сериозни намерения към вас.

Не може да се грижи сам за себе си

Снимка: Outnow.ch

Приятелят ви не само не си мие чиниите, но и не смята за нужно да си вдигне приборите от масата след ядене. Не знае каква риза да си избере, дори не може да се оправи сам с плащането на сметките. Това е повече от детинско отношение към ежедневието и живота като цяло.

Четете знаците!

Прекалено близък е с майка си

По-голям признак за детинство и недорасло поведение от прекалената близост с майка си няма! Един истински мъж трябва да е достатъчно пораснал, за да може да взима решения и сам, а не да чака майка му да му каже.

Помислете добре дали ви трябва дете, за което да се грижите, поемайки щафетата от майка му, или ви трябва истински мъж, който да ви е подкрепа!

Снимка: Outnow.ch

Егоистичен е в секса

Недораслите мъже гледат да доставят удоволствие първо на себе си, а ако остане време – и на партньорката. Зрелите мъже обаче държат на мъжкото си достойнство както в живота, така и в леглото. Затова удоволствието и насладата на партньорката е винаги ценено високо и с приоритет.

Гаджето ви е прекалено импулсивен

Вярно е, че някои хора са си такива по характер, но момчешката буйност е признак на недоразвита мъжественост. Ако той скача на бой винаги, когато някой ви погледне, това не е мъжество, а момчешко перчене. Правете разлика.

Думите „дете“ и „обвързване“ го карат да се паникьосва

Четете ли ужас в лицето му, когато споменете тези две думички, дори да не се отнасят за него? Вероятно приятелят ви не е готов за сериозни взаимоотношения и затова се изприщва, когато споменете нещо подобно.

Недай боже да кажете думата „брак“ в негово присъствие!

Коментирай