Интимно

Любовен хороскоп за 30 ноември – 6 декември 2015

Добър любовен климат

30.11.2015г. / 17 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

За самотните Лъвове седмицата ще бъде изключително интересна. Възможно е да се появи нова любов зад граница или ако на този етап са в неангажираща сексуална връзка, тя да се превърне в нещо повече. Изчакайте до петък, когато ще бъде най-подходящият ден за взимане на сериозни решения.

Дева

Добри новини и за необвързаните представители на зодия Дева. След петък има големи шансове в любовта да започнете да се чувствате щастливи и да срещнете нова любов. Бъдете социални и не отказвайте никакви покани за партита. Ако вече сте намерили своята половинка, хармонията между вас ще върви повече от гладко.

Снимка: istock

Везни

През тази седмица вие и половинката ви ще завършите някакъв проект, ще вземете важно решение или ще разрешите проблем. Всичко се развива във ваш интерес. Сексуалният ви живот ще заеме своя връх, но не позволявайте на дребни спънки да развалят хармонията между вас.

Скорпион

Венера се движи в знака на Скорпион и до края на годината ще имате фантастични възможности в любовта. Планетата ще повиши вашата увереност и физическа привлекателност и е много възможно да привлечете към себе си нови обожатели. Сега е моментът да инвестирате средства и време за подобряване на вашата външност.

Коментирай
Здраве и красота