Интимно

Любовен хороскоп за 30 ноември – 6 декември 2015

Добър любовен климат

30.11.2015г. / 17 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Предстоят дни на размисъл. Ще осъзнаете, че искате и се нуждаете от повече в любовта. Ако в последно време сте били разочаровани от връзките ви, сега ще се нуждаете от съвет на близък приятел, за да знаете как да продължите смело напред.

Козирог

Вашият социален живот може да се окаже ключът към любовния ви такъв. Ако търсите начин да подобрите взаимоотношенията с любимия човек, помислете за разнообразяване на социалния ви живот. Открийте нови интереси, хобита, в които да бъдете заедно. Ако сте самотни и някой ви покани на среща, приемете я.

Свързани статии

Водолей

Ако се намирате във връзка, след петък неговия или нейния статут може да се превърне в повод за гордост. Успехите на половинката ви ще ви сближат още повече. Отдайте се на обожанието един към друг.

Риби

Вие и вашият любим ще искате нещо повече в любовта. В петък Венера ще се премести в тази част от вашата графика, която е свързана със сериозни и важни стъпки. В резултат вече няма да ви задоволява само физическата връзка. Ще искате да разширите хоризонтите си заедно на духовно, интелектуално и културно ниво.

Коментирай