Интимно

Любовен хороскоп за 7-13 декември 2015

Променлив климат в любовта

07.12.2015г. / 17 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: stock

Снимка: stock

Лъв

Вашият любовен живот със сигурност ще бъде по-интересен през тази седмица. В четвъртък обвързаните представители на зодията могат да преминат през сложни ситуации. Постарайте се да не давате предимство на отрицателните емоции. След това в петък, Луната ще бъде в сектора на вашата романтика и ще осигури великолепна възможност за вас и вашата половинка да се радвате на любовта ви. Ако нямате любим човек до себе си, новата любов може скоро да пристигне в живота ви.

Дева

Меркурий ще навлезе във вашия сектор на истинската любов и ще се задържи там до първи януари. Ще се забавлявате и ще успеете да се преоткриете един друг. За необвързаните Деви има потенциални перспективи за запознанства. Може би не един човек ще развълнува сърцето ви.

Снимка: stock

Везни

Ще имате усещането, че не може да разчитате на половинката си, което ще ви накара да мислите, че връзката ви вече е изчерпана. Дали половинката ви няма нужда от повече свобода? Дори и да не ви харесва как любимият човек избира да изрази своята индивидуалност, на някакъв етап от връзката ви, може да се наложи да се намери начин да се справите с това.

Скорпион

Любовта е във въздуха! Този петък, Венера ще бъде в перфектен ъгъл към Нептун, обещавайки приказна романтика между вас и някой специален човек. Тъй като Венера сега е във вашия знак, това ще ви накара да се чувствате по-привлекателни и уверени от всякога. Насладете се на магията!

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
arrows ( преди 8 години )
Естествено. Кой ще седне да ги мисли всеки ден...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
Д. ( преди 8 години )
В коментара за Дева пише за Лъвове.Явно всичко е копи пейст.....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар