Интимно

Любовен хороскоп за 7-13 декември 2015

Променлив климат в любовта

07.12.2015г. / 17 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: stock

Снимка: stock

Стрелец

Вашият любовен живот ще бъде всичко друго, но не и скучен. В четвъртък Марс ще се противопостави на Уран – планетата на внезапния хаос, която сега се намира във вашия сектор на романтиката.

Това може да накара вас или половинката ви да направите внезапни действия, които да ви изненадат един друг. Възможно е и да направите някаква грешна стъпка, за която на по-късен етап да съжалявате. За щастие Луната в петък ще ви помогне да бъдете по-разумни.

Козирог

Меркурий е във вашия знак и след сряда ще ви бъде по-лесно да общувате с половинката си. Радвайте се на хармонията. За тези от вас, които си търсят нова половинка, в петък ще има развитие на взаимоотношенията с ваш близък приятел или познат. Не забравяйте за социалните събития, които увеличават шанса за нова любов.

Водолей

Комуникацията с половинката ви ще бъде деликатна през тази седмица. Ще имате желанието да обсъдите стари, но не и забравени въпроси.

Свързани статии

Бъдете внимателни и повдигнете темата така, че любимият човек да не реагира негативно. Ако не можете да изгладите недоразуменията, потърсете съвет от семеен терапевт.

Риби

Хаос в комуникацията с любимия човек ще има и за обвързаните Риби. Избягвайте обсъждането на теми свързани с финанси, защото в тази посока нещата скоро ще се подредят. Вместо това се съсредоточете върху това как любовния ви живот може да бъде още по-хубав.

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
arrows ( преди 8 години )
Естествено. Кой ще седне да ги мисли всеки ден...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
Д. ( преди 8 години )
В коментара за Дева пише за Лъвове.Явно всичко е копи пейст.....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар