В секса винаги трябва да експериментираме, за да получим желаното удоволствие и да задържим интереса с партньора си по-дълго време. Въпреки че всеки определя границите, до които може да даде свобода на своите еротични фантазии, споделяме няколко секс пози за тези от вас, за които груповото забавление е по-интересно.

Секс поза „Орален кръг“

Тази секс поза за орален секс няма ограничение на броя на участниците в забавлението. В нея могат да участват само жени или жени и мъже. Всички се подреждат в кръг легнали удобно на една страна, като всеки задоволява партньора пред него орално.

Секс поза „Окован“

Тази секс поза е за тройка от две жени и един мъж и дава възможност на всички участници да изпитат удоволствие. Мъжът е легнал удобно по гръб. Една партньорка го задоволява орално или е заела поза „ездачка“ или „обратна ездачка“. Другата партньорка може да получи орална стимулация от партньора си, като нежно възседне лицето му.

Секс поза „4 е по-интересно от 3“

За тази секс поза са необходими двама мъже и две жени, които дами биха си разменяли ласки. Една партньорка е легнала удобно по гръб, докато единият от партньорите е върху нея. Другата жена получава орални ласки от партньорката си, докато вторият мъж прониква отзад.

Още по темата

Секс поза „Двойно удоволствие“

В секс поза „Двойно удоволствие“ участват двама мъже и една жена. Единият партньор е легнал удобно по гръб на спалнята, докато партньорката му е заела секс поза „ездачка“. Вторият партньор е застанал зад дамата и прониква анално.

Секс поза „Сандвич“

За нея са необходими трима участници – двама мъже и една жена. Единият партньор е легнал по гръб, а партньорката му е върху него, като проникването е анално. Жената трябва да се отпусне и облегне леко назад, за да може вторият партньор да се включи в акта и да проникне вагинално.