Интимно

Любовен хороскоп за 14-20 декември 2015

Очаквайте романтика и нови вълнения

14.12.2015г. / 16 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако се намирате във връзка през тази седмица, ще усетите подкрепата на любимия човек. Вслушайте се в неговите съвети, които могат да ви помогнат да преодолеете всяка несигурност. Той може да ви изненада приятно и с подарък.

Козирог

Романтиката ще бъде по-сладка тази седмица, ако вие и вашият партньор се ангажирате в социални дейности. Помислете за пътуване или забавни срещи с близки приятели, на които да се забавлявате. През почивните дни избягвайте конфликтните ситуации. Възможно е думите ви да наранят половинката ви, а вие да съжалявате на по-късен етап.

Водолей

Любовта, която получавате от половинката ви, ще ви помогне да постигате успехи и в работата ви. Въпреки че ще бъдете фокусирани върху осъществяването на вашите амбиции, не забравяйте да се отдадете на повече романтика.

Свързани статии

Риби

Седмицата няма да бъде особено романтична за обвързаните представители на зодията. Вие и половинката ви ще се вълнувате от идеи, свързани с интересен проект. И двамата ще се чувствате вдъхновени и сплотени. За тези от вас, които търсят нова любов, звездите съветват да се огледате наоколо ви.

Коментирай
3 rate up comment 4 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Sled tezi pisania nishto poveche nemoje da se pishe ! BRAVO !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар